Onbeperkt bellen pakket met VoIP of betalen per minuut?

Onbeperkt bellen pakket met VoIP of betalen per minuut?
Rate this post

Als zakelijke ondernemer ben je natuurlijk graag bereikbaar en bel je veel. Je wilt tenslotte dat je onderneming blijft groeien. Wanneer je overstapt naar zakelijke VoIP telefonie van VOIPZeker, bespaar je al snel tot 40% op je telefoonkosten. De vraag is niet waarom je moet overstappen naar VOIPZeker, maar of je kiest voor onbezorgd onbeperkt bellen of per minuut wilt betalen. 

Wil je onbezorgt bellen dan kun je een onbeperkt bellen bundel afnemen. Hiervoor mag je dus voor een vast bedrag per maand Onbeperkt bellen naar alle vaste– en mobiele nummers in Nederland. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden.

Bij VOIPZeker heet onbeperkt bellen onbezorgt bellen. Echt onbeperkt bellen bestaat namelijk niet omdat alle providers er altijd een Fair Use Policy in opnemen. Dit is een maatregel om misbruik van de belkosten te voorkomen, voor zowel de provider als de klant zelf. Zodoende houden wij net als alle andere providers zich aan een Fair Use Policy beleid.

Onbezorgt bellen – Fair Use Policy
Voor het bepalen van het limiet maken providers dus gebruik van een Fair Use Policy. Hierbij berekenen wij het gemiddelde gebruik per klant en bepaalt dat de limiet die een klant mag gebruiken. Verbruik je meer dan moet je bijbetalen. Wij proberen op voorhand een berekening te maken van jouw belgedrag en maken een mooie bundel voor jou op maat. In sommige gevallen kan het zo zijn dat we een goede analyse maken van jouw belverkeer van het afgelopen jaar. Zo heb je de zekerheid dat je onbeperkt kunt bellen (o.b.v. Fair Use Policy) met onbezorgd bellen van VOIPZeker.

“VOIPZeker is transparant, eerlijk en voordelig! Met een onbezorgd bellen pakket betaal ik een vast maandbedrag en weet ik waar ik aan toe ben!”

Win gratis advies in en neem contact op zodat wij samen een vrijblijvende inventarisatie kunnen maken van jouw huidige situatie. Omdat je met VoIP van VOIPZeker al direct lagere gesprekskosten hebt ga je direct al flink minder betalen als dat je nu doet. Het kan dus zomaar zo zijn dat je niet heel veel belt en je goedkoper uit wanneer je kiest voor gesprekskosten per minuut, in plaats van een onbezorgt bellen pakket.  Of het in jouw geval echt voordelig is om gewoon per minuut te betalen of met een onbezorgt bellen bundel is een rekensommetje die wij graag samen met je maken. Voor meer informatie neem direct een kijkje naar onze tarievenlijst.

Tarievenlijst

Voor een vrijblijvende offerte neem je contact op met onze experts en bel je naar 088 – 066 0550 of stuur je een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Houd in je achterhoofd dat op 1 september 2019 KPN stopt met ISDN. Wanneer je nog geen alternatief hebt voor jouw telefonie, ben je dus volledig onbereikbaar. Stap nu binnen 1 werkdag over naar VOIPZeker en vraag een gratis demosessie aan. 

Bekijk ook

> Overstappen met nummerbehoud
> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 

ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen