VOIPZeker coronanieuws – hardware voor thuiswerken

VOIPZeker coronanieuws - hardware voor thuiswerken
Rate this post

Voor vrijwel heel Nederland is “gedwongen” thuiswerken ineens realiteit geworden en zit iedereen al een aantal weken thuis. Bij VOIPZeker hebben wij de techniek om iedereen geweldige support op afstand te leveren en zijn wij gewend om remote bereikbaar te zijn. Maar hoe zit in elkaar voor mensen die dat niet zijn gewend en je je collega’s niet fysiek kunt zien? Wij geven vandaag nieuwe tips voor het gebruiken van de juiste hardware voor thuiswerken vanwege het coronavirus. Maak zelf een succes van thuiswerken!

Het is nu het einde van de derde week sinds het kabinet forse maatregelen heeft genomen en Nederland verplicht moet thuiswerken. Veel mensen zijn niet gewend om voor een langere tijd thuis te werken. Het is nu van groot belang dat zij de juiste tips, werkprocessen en hardware voor thuiswerken tot hun beschikking hebben. VOIPZeker volgt nauwlettend het coronanieuws en schrijft regelmatige nieuwe blogs over de juiste tips en tools voor thuiswerken vanwege het coronavirus. Omdat wij jarenlang de beste technologie voor remote werken leveren en wij gewend zijn om overal bereikbaar te zijn, zetten wij op een rij welke hardware voor thuiswerken jij nodig hebt.

Hardwaretips voor thuiswerken

De coronamaatregelen die in eerste instantie tot en met 6 april 2020 zouden gelden zijn verlengd tot en met 28 april. Dit houd in dat mensen ook na 6 april 2020 nog steeds zoveel mogelijk verplicht moeten thuiswerken. Ook blijven scholen, kinderopvangcentra en horecagelegenheden gesloten. Omdat het nog niet bekend is tot wanneer de maatregelen worden verlengd geven wij vandaag hardware tips voor thuiswerken. 

VOIPZeker Grandstream GXP2170 telefoonset.png

Hardwaretip 1 voor thuiswerken – laptop

Thuiswerken begint met een goede laptop of macbook. Met dit apparaat breng je tenslotte het meeste van je tijd mee doorn. Hoe beter je laptop of macbook werkt, hoe efficiënter jij te werk kunt gaan. 

Hardwaretip 2 voor thuiswerken – muis

Piep, piep! Nee, niet zo’n muis! Kies voor een goede muis die lekker in de hand ligt. Er zijn ontzettend veel verschillende muizen te koop, bedraad en onbedraad. De meest optimale manier voor het inrichten van je werkplek en efficiënt thuiswerken is kiezen voor een draadloze muis. Deze kun je overal gebruiken en wordt gebruik van extra kabels overbodig. Handig, voor als je al weinig ruimte thuis hebt.

Hardware tip 3 – Een goede headset

Veel mensen zullen kiezen voor een tijdelijke oplossing zoals oordopjes of Apple Airpods maar voegen weinig toe aan goed klantcontact. Schaf een goede headset aan met noice canceling waardoor je telefoongesprek optimaal klinkt, zeker in een rumoerige thuisomgeving met kinderen. 

Hardwaretip 4 – Goede telefonie om te bellen

Neem je kantoortoestel mee naar huis en sluit hier een goede headset op aan. Je hoeft het toestel alleen maar aan te sluiten op een bijgeleverde adapter en een internetkabel. Voilá, je bent bereikbaar op je vaste zakelijke nummer maar dan in je eigen omgeving! Handig zodat je direct kunt zien welke collega’s in gesprek zijn en eenvoudig doorverbinden zoals je bent gewend. Alsof je nooit bent weggeweest. Heeft jouw organisatie niet de juiste telefoontoestellen en/of hardware? Nu is het moment om je telefonie over te zetten zonder fysiek bijeen te hoeven komen.

Bestel je telefoons en hardwareproducten snel en eenvoudig via onze webshop.

Bekijk webshop

Met onze Unite telefooncentrale blijft jouw organisatie altijd en overal telefonisch bereikbaar. Beheer vanaf ieder device jouw gehele telefooncentrale, bekijk uitgebreide statistieken en draai rapportages uit. Wil je als bedrijf snel kunnen schakelen kies dan voor onze VoIP op simkaart oplossing of gebruik een softphone client applicatie. Zorg er hoe dan ook voor dat jouw organisatie door blijft draaien en deze moeilijke tijd overleefd. 

Voor meer vragen en advies neem je contact op met onze geweldige klantenservice via 088 – 066 0550. Vraag naar alle mogelijkheden van onze telefooncentrale. Wij wensen jou en je hele team alle gezondheid toe.

Bekijk ook

> Uitspraak overheid: thuiswerken door coronavirus
> Kies voor thuiswerken vanwege het coronavirus
> VOIPZeker coronanieuws – 5 tips voor thuiswerken

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen