VOIPZeker – Advanced Business Partner van Gigaset

VOIPZeker - Advanced Business Partner van Gigaset
Rate this post

VOIPZeker is door Gigaset officieel uitgeroepen als gekwalificeerde Advanced Business Partner als blijk van erkenning voor haar robuuste telefonie oplossingen, die naadloos aansluiten op de technologie van Gigaset. Klanten zijn dus altijd gegarandeerd van de beste belervaring. Beiden partijen werken al jaren samen om hun dienstverlening te verbeteren en streven continue naar dé allerbeste telefonie oplossingen. De partijen zijn wederom een stap dichterbij door klanten Gigaset apparatuur 365 dagen in het jaar stabiele firmware te voorzien. Hoe? Met de auto-provisioning van VOIPZeker.

Op de publieke pagina van Gigaset vind je Business Partners van Gigaset en zie je veelal bedrijven die een Regular Business Partner zijn. Zij ondersteunen alleen de basisfuncties van Gigaset toestellen, zoals inkomende- en uitgaande oproepen, doorschakelen, wachtrij en conference calls.

VOIPZeker is officieel uitgeroepen tot een Advanced Business Partner, met dank aan haar unieke auto-provisioning systeem en dat haar technologie perfect synchroniseerd met die van Gigaset. Dat wil zeggen dat wij dé enige partij zijn in Nederland die iedere nacht, 365 dagen in het jaar, automatisch de firmware van jouw Gigaset apparatuur controleren en updaten.

Waarom is de erkenning Advanced Business Partner belangrijk?

Hoewel VOIPZeker al jarenlang hecht samenwerkt met Gigaset en automatische updates ondersteunt, is de erkenning Advanced Business Partner een geweldige prestatie. Het belangrijkste punt is dat dit aan klanten bewijst dat de telefonie oplossingen en technologie van VOIPZeker De officiële erkenning als Advanced Business Partner is een geweldige prestatie, omdat VOIPZeker hiermee bewijst dat haar telefonie oplossingen en geavanceerde technologie daadwerkelijk van de hoogste kwaliteit zijn.

Klanten zijn dus altijd gegarandeerd van de best werkende telefonie oplossingen doordat alle functies perfect synchroniseren met alle Gigaset hardware, zoals bijvoorbeeld de online telefoonboek functie.VOIPZeker Advanced Business Partner Gigaset

VOIPZeker is ook volledig up-to-date met alle firmware voor alle Gigaset toestellen die worden ondersteunt. Zo zijn er recent 2 nieuwe basisstations toegevoegd aan het platform van VOIPZeker die volledig worden ondersteund. Dit zijn de Gigaset N870 en Gigaset N670. Beiden basisstations zijn wederom voorzien van de allernieuwste firmware (2.33.1) en worden iedere nacht gecontroleerd op nieuwe updates. Zo zijn klanten altijd voorzien van de laatste firmware versies en een stabiele verbinding.

Bekijk basisstations


Automatische updates

VOIPZeker is een volwaardige Advanced Business Partner van Gigaset en dat is natuurlijk niet zomaar. Al jarenlang werken zij nauw samen met Gigaset om alle klanten en die van Gigaset de beste telefonie oplossingen te geven. Dag in dag uit wordt er hard gewerkt om nieuwe functies te ontwikkelen en de bestaande te verbeteren  De draadloze handsets van Gigaset zijn dan ook één van ons best aanbevolen toestellen en worden deze op grote schaal ingezet door scholen en fabrieken. Om jouw telefonie goed up-to-date te houden hebben wij jaren geleden een uniek systeem ontwikkeld, namelijk auto-provisioning. 

Door onze unieke auto-provisioning systeem hoef jij zelf geen updates en nieuwe firmware te installeren. Ons systeem controleert iedere nacht, 365 dagen per jaar, of jouw firmware up-to-date is en 100% optimaal werkt. Jouw Gigaset toestellen en basisstations worden dan automatisch geüpdate naar de meest recente firmware, zodat jij altijd optimaal bereikbaar bent. Heb jij toch een bug in je Gigaset hardware, waardoor deze niet goed werkt? Dan lossen wij dit op afstand op door deze te resetten en te voorzien van nieuwe firmware.

Wachten op een monteur is verleden tijd en ben jij altijd binnen 5 minuten geholpen door jouw persoonlijk accountmanager. We <3 technologie!

Bekijk alle functies


Zo stel je een Gigaset handset in

Gigaset levert voornamelijk draadloze telefoons, wat jou de vrijheid geeft om bereikbaar te zijn door je hele kantoor en magazijn. Deze draadloze telefoons worden gekoppeld aan het basisstation. Het basisstation werkt als een ontvanger en kun je vergelijken met de werking van een router. Voor het instellen van de draadloze handsets en het basisstation is het belangrijk dat alle gegevens exact worden overgenomen en geregistreerd. Wil jij een Gigaset handset zelf instellen, dag log je in op jouw Unite telefooncentrale en voeg je het apparaat toe onder het tabblad Provisioning. Voor meer informatie bekijk je onze FAQ.

Koop jij hardware bij VOIPZeker, dan worden alle draadloze handsets en het basisstation vooraf door ons ingesteld. Bij ontvangst sluit jij deze aan op je netstroom en ben jij direct bereikbaar. Je hoeft dus eigenlijk zelfs niks in te stellen, dat doen wij.

Telecomcheck – DECT meting

VOIPZeker helpt al jaren grote onderwijsinstanties met het optimaliseren van hun telefonie en internet, kortom het de hele infrastructuur. Dat doen wij met veel zorg en specialisme, want onze monteurs komen op locatie langs om een uitgebreide telecomcheck te doen. Met een DECT meting meten wij de signaalsterkte van jouw routers, access points en basisstations. Aan de hand van een uitdraai zien wij precies hoe groot de dekking van jouw telefonie is en leveren hiervoor de juiste basisstations en draadloze telefoons.

Wil jij ook een telecomcheck bij jou op locatie? Vraag deze dan hier aan.

Telecomcheck aanvragen

Voor meer informatie over firmware en andere gerelateerde vragen bel je met onze technische support afdeling. Zij zijn bereikbaar op 088 066 0550 en geven jou graag gratis advies over de beste oplossingen.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen