Vacature: Verkoop Adviseur m/v

4.7/5 - (6 votes)

Ben jij een echt verkooptalent en streef jij er naar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! VOIPZeker is een snelgroeiende onafhankelijke telecomprovider, gespecialiseerd in telefonieoplossingen uit de cloud (VoIP telefonie) voor bedrijven.

Vanwege onze snelle groei zijn wij opzoek naar een Verkoop Adviseur Telefonie.
We zoeken een fulltimer die onze klanten tijdens het aankoopproces voorziet van advies. Jij weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar onze oplossingen.

Het team waar je in terecht komt is een klein en hecht team, we zijn dan ook echt opzoek naar iemand voor langere tijd. Je zult het belangrijkste aanspreekpunt worden voor onze nieuwe klanten daarom ben je zeer klantvriendelijk en signaleer je commerciële kansen.

Dit is jouw profiel:
We verwachten dat je:
– Goed prioriteiten kunt stellen;
– De Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst;
– Zeer klantvriendelijk bent;
– Nauwkeurig en stressbestendig bent;
– Kritisch kunt werken.

Dit zijn de vereisten:
– Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt ervaring met het Microsoft Office-pakket, zoals Word, Excel en Outlook;
– Bij voorkeur woon je in of in de omgeving van Leiden;
– Affiniteit met telecom en ICT en enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar geen vereiste. Je instelling, motivatie en commerciële slagkracht zijn belangrijker.

In het kort:
Je krijgt een leuke en veelzijdige functie, waarbij veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Jouw inbreng wordt dan ook enorm gewaardeerd. Uiteraard ontvang je een marktconforme beloning voor je werkzaamheden en een leuke bonus regeling plus een auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop en een goede pensioenregeling. Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie voor 1 april 2018 naar info@voipzeker.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel ons dan via 0800-0845  

Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen