Ook vaak ruzie met het snoer van je vaste telefoon?

Ook vaak ruzie met het snoer van je vaste telefoon?
Rate this post

Heb jij ook zo vaak ruzie met het snoer van jouw vaste telefoon? Het snoer van jouw vaste telefoontoestel lijkt soms een eigen leven te leiden. Je neemt het telefoongesprek aan en trekt het toestel mee want het snoer zit in de war. Steeds maar weer ontwarren en dan begint het proces weer opnieuw.

Er zijn zelfs instructies hiervoor geschreven hoe je kunt voorkomen dat het snoer van jouw vaste telefoontoestel in de war raakt. Daarbij is er onderzoek gedaan naar; met welke hand neem je op, hoe breng je de hoorn naar je oor etc.

“Maar daar wil je toch niet bij nadenken wanneer je de telefoon beantwoord?!”

Om de kabel van een vaste telefoon te ontwarren is er een telefoonlijnwartel uitgevonden. Een verbindingsstuk tussen de hoorn en het snoer om het klitten van het snoer voorkomen. Dit werkt inderdaad, maar gaat toch al snel weer mis en dan zit je weer met hetzelfde probleem.

De oplossing is dichtbij! VOIPZeker heeft praktische oplossingen waarvan ik er een aantal hieronder voor je zal opsommen.

Bellen met een headset

Plantronics headset

Wil je jouw vaste telefoontoestel blijven houden? Dan is een van de snelste oplossingen om hier een draadloze headset op aan te sluiten. Zo is bijvoorbeeld het vaste telefoontoestel Yealink T48S een zeer geschikt toestel voor een aansluiting met een draadloze headset. Hou er dan wel rekening mee dat je hiervoor een tussenstuk nodig hebt om de headset op je telefoon te kunnen aansluiten.

Bekijk headsets

 

Vast op mobiel

VaMo simkaarten

Met de simkaart van VOIPZeker heb je absolute vrijheid. Door de Vast op mobiel integratie ben je via je simkaart bereikbaar op het vaste telefoonnummer van jouw bedrijf. Dit gaat over het gsm-netwerk en is hierdoor zeer stabiel. Door de Vast op Mobiel (VaMo) integratie heb je alle mogelijke functies van de telefooncentrale en kan je bellen en gebeld worden met het vaste nummer.

Bekijk simkaarten

 

Desktop bellen

Desktop bellen vaste telefoontoestel

Heerlijk wanneer je gewoon op kantoor, thuis of onderweg aan het werk bent. Met de Unite Phone van VOIPZeker heb je geen vast telefoontoestel meer nodig. Je kunt eenvoudig via je desktop bellen, gebeld worden, videobellen en vergaderen via je desktop. Je installeert de software van VOIPZeker op je desktop en kunt eenvoudig bellen via je desktop met behulp van een headset of oortjes.

Bekijk desktop bellen

 

Flex oplossingen

 

Naast bovengenoemde mogelijkheden heeft VOIPZeker nog meer oplossingen voor je. Wil je alle mogelijkheden zoals hierboven beschreven combineren dan kun je met de “Flex gebruiker” van VOIPZeker op alle apparaten gelijktijdig bereikbaar zijn. Je kiest zelf met welk apparaat je het gesprek wil voeren. Het flex gebruiker abonnement heeft 1 gebruiker op 1 vaste telefoon + desktop bellen. Deze is eenvoudig online te bestellen.

Interesse in een vast telefoontoestel of andere oplossing? Kijk voor meer informatie op onze website www.voipzeker.nl of neem contact met ons op 088 066 0550 en één van onze medewerkers helpt jou graag verder.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen