Notifier – Honderden tegelijkertijd telefonisch informeren!

Notifier - Honderden tegelijkertijd telefonisch informeren!
Rate this post

Hoe kun je zoveel personen tegelijkertijd informeren met 1 druk op de knop? VOIPZeker heeft als enige van Nederland de module ‘Notifier’ ontwikkeld! Hiermee kun je met één druk op de knop honderden mensen tegelijkertijd informeren. Laat je verbazen wat de mogelijkheden zijn van deze nieuwe module!

Wij geven jou hieronder een voorbeeld van een realistische situatie.

“Beste ouder of verzorger. U spreekt met directeur PIET van school Zeker locatie de windmolen. Er heeft een calamiteit plaatsgevonden op onze school. Wegens een branduitbraak vragen wij jou je kind direct te komen ophalen. Uw kind is veilig en ongedeerd.  Ik herhaal nogmaals, kom zo spoedig mogelijk uw kind ophalen van school Zeker locatie de windmolen. Einde bericht”

Uiteraard spring je gelijk je auto in, fiets of rent naar school om je kind op te halen. Je zoekt je kind en gelukkig, gevonden! Wat een opluchting. Daar sta je dan met heel veel ouders tegelijkertijd voor de school om je kind veilig naar huis te brengen.

 

Zorg dat jij voorbereidt bent! Neem nu contact met ons op en schaf de Notifier aan!

Hoe werkt de Notifier module?

Zoals je uit bovenstaande tekst kunt opmaken wordt dit bericht aan heel veel ouders tegelijkertijd verzonden. De Notifier module zorgt ervoor dat je een oproep kunt versturen naar een groep mensen. Binnen 10 minuten heb je honderden mensen bereikt, zonder dat je honderden mensen een voor een hoeft te bellen. Fantastisch toch!

Hoe werkt het in de praktijk?

De opties van de Notifier module zijn eindeloos!

In de intro hebben wij een calamiteiten situatie benoemd. De Notifier kan ook anders worden ingezet. Denk er bijvoorbeeld aan wanneer er een docent ziek is en de kinderen die dag geen les kunnen krijgen. Je kan dus met deze module de hele school in 1x bellen of een selectieve groep daarbinnen (een klas).

Zo kan je de Notifier ook inzetten bij sportverenigingen. Wanneer een wedstrijd wordt afgelast hoeft de trainer niet meer iedere leerling te bellen.  

Ook kan het worden ingezet voor een camping. Wanneer je een activiteit gaat beginnen, kun je een oproep doen via de telefoon dat de activiteit start.

Bij nog meer calamiteiten, kun je iedereen van de buitendienst informeren dat ze gelijk naar het bedrijf moeten komen.

 

Ook gebruikmaken van de Notifier?

De bedrijven die inmiddels onze Notifier functie gebruiken willen niet meer zonder. Wil jij ook ervaren hoe deze werkt?Neem dan nu contact met ons op via onderstaand formulier op bel naar 088 066 0550.

Bel ons nu!

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen