Kwaliteit telefoongesprek beter door Busy Lamp Field

Kwaliteit telefoongesprek beter door Busy Lamp Field
Rate this post

Bellen en gebeld worden is in onze huidige samenleving onmisbaar geworden. Wanneer een klant jouw bedrijf opbelt wil je hem/haar zo snel en goed mogelijk te woord staan en een prettige klantervaring geven. Voor kantoren die verdeeld zijn of waarbij op verschillende locaties wordt gewerkt kan het nog wel eens lastig zijn om de juiste persoon te pakken te krijgen. Door de Busy Lamp Field is dit verleden tijd en ga je de kwaliteit van jouw telefoongesprekken verhogen, want onnodig doorverbinden is niet meer nodig. O ja, de kans op boze klanten wordt kleiner!

Wat is een Busy Lamp Field(BLF) 
Een Busy Lamp Field kun je het beste omschrijven als de weergave op een VoIP toestel of de gebruikers in gesprek zijn. Afhankelijk per toestel zitten er een aantal knoppen naast het display die in de meeste gevallen groen oplichten. Deze lampjes kunnen groen, oranje of rood knipperen. Wanneer jouw collega’s telefonisch in gesprek zijn kleuren deze buttons rood op of geeft het scherm dit op een andere manier weer. Dit is verschillend per merk en model toestel. Handig, want je ziet in één oogopslag de beschikbaarheid van alle collega’s bij jou op kantoor en van alle andere vestigingen.

“Kwaliteit telefoongesprek beter door Busy Lamp Field” – Hoe?
De Busy Lamp Field is gratis voor VoIP-gebruikers en is op vrijwel elk VoIP toestel in te stellen. Omdat je via de buttons en het display exact kunt zien welke medewerkers wel of niet beschikbaar zijn, kun je de klant een betere belervaring geven. Aan de hand van deze beschikbare informatie hoeft een klant niet onnodig lang te wachten en kan hij/zij sneller en beter worden geholpen. Je hoeft de klant namelijk niet meer in de wacht te zetten om vervolgens jouw collega op te bellen waarna je constateert dat zij in gesprek is. 

Belkwaliteit beter door Busy Lamp Field van VOIPZeker - betere belervaring met VOIPZeker

Wanneer het bedrijf meerdere werknemers in dienst heeft, kun je een toestel kopen met hetzelfde aantal buttons als jouw medewerkers. Veel VoIP toestellen hebben namelijk de mogelijkheid om de buttons via het display een naam te geven. Zo kun je alle buttons benoemen met jouw medewerkers, wat het doorschakelen een stuk makkelijker maakt. Je kunt jouw collega’s een snelkeuze geven maar ook met 1 druk op de knop opbellen en klanten doorverbinden. Zo zijn de klant en jij er altijd van verzekert dat je de juiste persoon bereikt die je wilt spreken. Met onze zogeheten Call Pick-up kun je zelfs inkomende gesprekken van jouw collega’s overnemen en dit namens jouw collega afronden. Handig wanneer jouw collega toevallig net een kopje koffie voor je aan het halen is omdat hij net een weddenschap heeft verloren. Jeetje, wat ben jij goed in darten!

Hoe kun je Busy Lamp Field verder optimaliseren? 
Je kunt zelfs zogeheten expansion modules aanschaffen om het aantal knoppen uit te breiden. Deze expansion modules zijn uitermate geschikt voor vaste en receptietoestellen. Expansion modules zijn in verschillende varianten en merken verkrijgbaar en in de meeste gevallen zitten hier 20 tot 40 voorprogrammeerbare buttons op. Afhankelijk van welk VoIP toestel je gebruikt, kun je meerdere expansion modules aan het toestel hangen en het aantal buttons nog verder uitbreiden. Zo kun je op sommige toestellen, waaronder Yealink toestellen, zelfs 6 blokken van 40 buttons aansluiten waardoor je in totaal 240 buttons tot jouw beschikking hebt. Zo, nu je deze informatie hebt gelezen weet je precies wat je moet vragen tijdens jouw sollicitatiegesprek voor de functie receptionist(e) en je een salaris moet bespreken: *hoeveel buttons hebben jullie???

Ga naar webshop 

VOIPZeker heeft alle haar diensten in eigen beheer. Het is zelfs zo doorgedacht dat zij een eigen webshop ontwikkelt met de beste selectie van kwalitatieve VoIP producten. Kies nu voor overstappen op VoIP van VOIPZeker en combineer onze unieke VoIP diensten met de juiste apparatuur. Je kunt via onze webshop eenvoudig alle benodigdheden bestellen zoals VoIP toestellen, expansion modules en vele andere producten. Vraag vrijblijvend advies op maat en vraag een gratis offerte aan via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Wij hebben unieke diensten en regelen de overstap binnen 1 werkdag. Geloof je het niet? Wij dagen je uit voor een potje darten.

Bekijk ook

> Overstappen met nummerbehoud
> ISDN stopt – Herinnering overstappen naar VoIP
ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen