Koninginnedag vergeten, Koningsdag is ingeburgerd.

Rate this post

Iedereen kent het tafereel van de kindertjes op kleedjes die hun speelgoed en andere spulletjes graag aan mensen verkopen om een “extra” zakcentje te verdienen, de kermis op veel plaatsen in het land en alle activiteiten die op zo’n dag gepland worden. O ja wij Nederlanders (en ook een heleboel toeristen)  willen dit natuurlijk niet missen, dus reizen wij al vroeg naar Zwolle en zoeken wij in alle vroegte naar het beste plekje om een glimp van de koning en koningin op te vangen.  

Voor iedereen die geen vrij kan nemen of vrij krijgt zijn er gelukkig heel veel mogelijkheden om het bedrijf op afstand te managen.

Hieronder een paar tips:

Waarbij je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn:

  • Zorg voor een telefonische bereikbaarheid van de bedrijfsnummer op je smartphone, middels de Smart app.
  • Of stel een automatische voicemail in op de tijden die je niet bereikbaar bent. (kies daarvoor een professionele stem om tekst bestanden in te spreken)
  • Zorg ervoor dat je een laptop in je auto hebt als je bijvoorbeeld storingsdienst hebt, zodat je snel kan inloggen op je online werkplek.

Dit zijn een aantal opties die het bedrijf eenvoudig en snel een stuk flexibeler maken.

Ook de koning geeft aan dat flexibiliteit lijdt tot meer veerkracht en dat is het nu net waar we even behoefte aan hebben. We kunnen dus rustig  terugveren op koningsdag en genieten van een heerlijk dagje vrij met werk op de achtergrond. 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen