ISDN stopt – wat moet ik met mijn huidige telefoontoestellen?

ISDN stopt - wat moet ik met mijn huidige telefoontoestellen?
Rate this post

Zoals je inmiddels zult begrijpen is de overstap van ISDN naar VoIP-technologie dus verplicht, want ISDN stopt. Wat heeft dit voor gevolgen voor mij als bedrijf? Wat gebeurt er met mijn huidige telefoontoestellen? Wij van VOIPZeker zoeken dit met jou uit.

Wat heeft dit voor gevolgen voor mij als bedrijf als ISDN stopt?
De nieuwe zakelijke VoIP technologie werkt niet op elk toestel. Je moet hoe dan ook overstappen naar VoIP telefonie, de vraag is alleen hoe en wanneer. Dit betekent dat jouw fysieke telefooncentrale verdwijnt en wordt vervangen door een online telefooncentrale. Vaak zijn telefoontoestellen gekoppeld aan een centrale en zijn deze niet te gebruiken met een andere centrale ofwel een VoIP centrale. 

Om zeker te weten of je wél of géén nieuwe telefoontoestellen nodig hebt, kunnen wij van VOIPZeker jou helpen door middel van een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Wij kunnen op afstand een gratis check doen om te controleren of jouw huidig telefonie en hardware geschikt is voor het gebruik an VoIP technologie. 

Neem hier contact op voor dé gratis check 

Doe de vrijblijvende check en zorg dat je het volgende bij de hand houdt
Om jou direct van dienst te kunnen zijn hebben wij informatie nodig over jouw huidige infrastructuur:

■ Aantal telefoontoestellen:
■ Merk en model telefoontoestellen
■ Huidige telefoonnummers
■ Een wenspakket – Hoe wil je de routering van het binnenkomend gesprek instellen?

Mijn huidige telefonie heeft geen VoIP-ondersteuning, wat moet ik met mijn huidige telefoontoestellen?
Tja, indien je huidige telefoontoestellen geen IP toestellen zijn adviseren wij jou die zakelijke telefoontoestellen te vervangen aangezien die niet geschikt zijn om met VoIP te werken. Analoge toestellen hebben geen gerantie en zijn niet meer te repareren zijn indien er iets mee gebeurd. Ook kunnen wij de kwaliteit van oude analoge toestellen niet garanderen. Met de oude zakelijke toestellen kun je dus niet veel meer. Wij hopen natuurlijk dat je milieubewust bezig bent en deze hardware op een milieuvriendelijke manier vernietigt. Een andere mooie oplossing is om de zakelijke hardware te doneren aan een goed doel.

Natuurlijk zorgen wij dat jouw huidige appartuur door A-klasse apparatuur wordt vervangen en hebben wij voor elk budget het juiste toestel. Je kunt eenvoudig en direct producten bestellen via onze webshop of een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Online webshop

Als je gebruik maakt van VoIP telefonie met het platform van VOIPZeker, krijg je per direct ontzettend veel extra functies tot jouw beschikking. 

Wij van VOIPZeker hebben een stappenplan voor je ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je geruisloos overstapt van analoge ISDN naar VoIP-technologie. Indien nodig komen wij langs om een gratis telecom-check uit te voeren om in kaart te brengen wat voor jou de geschikte oplossing is. Uiteraard kunnen wij jou hier volledig over adviseren. 

Voor een gratis check neem je contact op via 088 – 066 0550 (*gratis voor bestaande klanten). Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via info@voipzeker.nl of start eenvoudig een chat met één van onze collega’s via onze website. Al onze medewerkers zijn ware experts met veel expertise, zodat jij als klant altijd en overal een goed antwoord mag verwachten.

Lees ook

> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN?

> Bedrijven haastig op zoek naar vervanger van ISDN

> ISDN stopt – bekijk het stappenplan

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen