Hybride werken – Een complete thuis- en flexwerk oplossing

Hybride werken - Een complete thuis- en flexwerk oplossing
Rate this post

Hybride werken is het nieuwe normaal, gedeeltelijk thuis én op kantoor. Sinds de pandemie werken we met z’n allen noodgedwongen thuis, maar de vraag om weer gewoon op kantoor te werken wordt steeds groter.

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat onze manier van communiceren in één klap is veranderd. Hierdoor moesten veel bedrijven de communicatie over een andere boeg gooien. Om toch het bedrijf draaiende te houden werkten we massaal thuis. Voor het overleggen en vergaderen werden softwarelicenties aangeschaft. Het vergaderen was opgelost maar met het gebrek aan vaste telefonie was bij velen een groot probleem. Haast geen enkele provider had hier een geschikte oplossing voor. Omdat een aantal bedrijven contractueel vast zaten aan hun huidige provider stapten deze massaal over op mobiel bellen om toch te kunnen communiceren met de medewerkers thuis. Hierdoor liepen bedrijven veelal tegen problemen aan, onmogelijkheden én de extra kosten die dit met zich meebracht. 

Hybride werken

Videobellen met Unite Phone

De Unite Phone van VOIPZeker is hierbij een revolutionaire uitkomst gebleken. Menig klant was enorm blij verrast met deze oplossing voor hybride werken die ze flexibel maakte en zonder extra kosten konden inzetten. Binnen enkele minuten bereken je online de maandelijkse kosten en bestel je VoIP telefonie. Kies je voor een nieuw nummer, dan kan je vrijwel direct bellen en gebeld worden.

Bekijk tarieven

 

Visie Hybride werken na corona

Nog voor er sprake was van een pandemie had VOIPZeker het hybride werken al in het vizier. Hiervoor heeft zij de nodige software ontwikkeld om de telefonie en het videobellen volledig met elkaar te integreren. Na ruim een jaar programmeren heeft VOIPZeker in het jaar 2021 de Unite Phone geïntroduceerd. Een nieuwe manier om gelijktijdig via 1 aansluiting te bellen en gebeld worden via je desktopvaste telefoon en mobiel én te kunnen videobellen tegen de kostprijs van een normaal telefonieabonnement. Gebruikers zijn vol lof over deze mogelijkheid en zien dit als een absolute noodzaak voor het nieuwe hybride werken.

“Unite Phone heeft mij vrijheid gegeven. In mijn laptop zit mijn complete bedrijf en nu ook mijn telefonie.”

 

Hybride werken of niet: video blijft een onderdeel in het vergaderproces

De behoefte aan menselijk contact is heel erg groot en fysiek contact is onontbeerlijk als je bijvoorbeeld wilt brainstormen. Hybride werken faciliteert weer de voordelen van thuiswerken en sociale interactie met collega’s op kantoor, maar overleggen wil je samen. Vergaderen thuis of op kantoor eigenlijk moet dat met hybride werken dan ook niet uitmaken.

Hierin past de Unite Phone oplossing van VOIPZeker uitstekend. Ieder personeelslid kiest hierbij zelf hoe hij wil vergaderen, gewoon fysiek aanwezig zijn of vanuit je huiskamer. Een online vergadering of brainstormsessie wordt direct gestart, wat vooraf plannen en het versturen van uitnodigingen per e-mail overbodig maakt. Handig wanneer je even snel met je collega’s wil overleggen en hier beeld bij hebt.

 

Ja, ik wil klant worden

Desktop bellen (Unite Phone) is ook voor elk bedrijf direct beschikbaar. Bestel direct desktop bellen online of stuur ons een e-mail wanneer je meer informatie wilt ontvangen. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen