Hoe kies je de beste zakelijke alles-in-1 provider?

Hoe kies je de beste zakelijke alles-in-1 provider?
Rate this post

Je bent op zoek naar een betrouwbare zakelijke alles-in-1 provider, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij assisteren je graag bij het maken van een keuze om zo jouw beste zakelijke alles in 1 provider te vinden!

Wat bedoelen we met een alles-in-1 provider?

Veel bedrijven willen graag één aanspreekpunt voor het internet, mobiele telefonie, vaste telefonie en wifi zodat ze snel kunnen schakelen op het moment dat er iets is. Slechts een paar providesr leveren meer dan alleen VoIP telefonie-diensten en is het daarom belangrijk na te gaan welke van de diensten jij bij één provider wil onderbrengen.

Waar moet je rekening mee houden?


Supersnel internet overal

Uiteraard beslis je zelf wat jij belangrijk vindt, maar internet is toch één van de belangrijkste diensten. Het is de basis van je telefonie en (online) business. Let daarom op wat een provider te bieden heeft. Sommige providers leveren wel internet (xDSL) maar geen glasvezel. Als dit erg belangrijk is voor jouw bedrijf zal je daar rekening mee moeten houden.

Ga na of de alles in 1 provider de gewenste internet snelheid kan leveren.  Wil je testen hoe snel internet je huidige internet op dit moment is? Gebruik dan deze tool om je snelheid van je internet te meten.

De service van je provider staat op 1#!
Ook de service is zeker niet onbelangrijk. Snel schakelen met jouw provider zonder extra kosten voor een SLA zijn zeker zaken die je onder de loep wil nemen. Je wil niet meer betalen voor een hogere SLA (Service level agreement).

Vraag altijd aan de provider hoe kort de lijntjes zijn. Wanneer je een vraag stelt wil je dat het dezelfde dag wordt behandeld of wil je 3 dagen wachten op antwoord? Het is wat jij wil!

Flexibel omgaan met je telefonie
Hoe flexibel wil jij eigenlijk zijn in de organisatie en hoe flexibel moeten jouw collega’s zijn?. Vaste telefonie is standaard maar er leiden meerdere wegen naar Rome. Dit geldt ook voor telefonie.

Zou je gebruik willen maken van desktop bellen of bellen via je mobiel doormiddel van een simkaart. integratie. Er is tegenwoordig heel wat mogelijk. Zo kan je ook met een flex oplossingen via 1 intern nummer op alle apparaten tegelijk bereikbaar zijn.

Bekijk wat jij wil qua functionaliteiten. Per provider ervaar je soms grote verschillen in de mogelijkheden zoals in functionaliteiten. Er zijn low budget providers waarbij je alleen kan bellen en gebeld worden maar ook providers die meer 75+ functies bieden tegen zeer voordelige tarieven.

Voordelen van een alles in één provider

Wanneer je een vraag stelt aan de provider, wil je snel antwoord op je vragen en niet onnodig lang hoeven wachten of sterker nog géén antwoord op je vraag krijgen. Ook wanneer het niet duidelijk is waar zich een probleem bevindt wil je niet van het kastje naar de muur gestuurd worden maar direct geholpen. Wanneer je meerdere providers hebt, is dit een stuk lastiger. Niet echt efficiënt. Wanneer je alles onder één dak hebt, heb je één aanspreekpunt voor je problemen. Dit scheelt tijd en geld.

Wil jij ook een zakelijke alles-in-1 provider?

Klik hieronder voor meer informatie.

Neem nu contact op!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen