Hoe kies ik de juiste Wachtmuziek?

Rate this post

Hoe kies je de juiste wachtmuziek

Met een zakelijke VoIP telefooncentrale kun je in principe een onbeperkt aantal telefoontje ontvangen. De beperking ben je zelf omdat je natuurlijk maar één telefoongesprek kunt aannemen en afhandelen. Het is daarom handig om bellers op te vangen in een wachtrij met wachtmuziek. In de VoIP telefooncentrale zit standaard al een aantal gratis rechtenvrije wachtmuziek. Deze kun je zelf beluisteren en aanpassen in de Online portaal.

Auteursrechten en wachtmuziek

Natuurlijk mag je ook zelf wachtmuziek uitkiezen en uploaden in de wachtrij. Je moet wel rekening houden dat het rechtenvrije muziek is anders moet je afdragen aan de Buma Stemra. Er is rechtenvrije muziek te vinden op internet je kunt deze simpel zoeken naar rechtenvrije muziek op Google. Uiteraard mag je ook wachtmuziek aanschaffen waar de rechten van zijn afgekocht. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen van Heavy metal of Carnavalsmuziek houdt.

Informatieve boodschap en acties

Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een informatieve boodschap af te spelen, tussen de wachtmuziek door. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verwijzing naar de website of speciale acties met nieuwe producten. Deze informatieve boodschappen mag je uiteraard zelf inspreken. Maar mocht je dit toch door een professional willen laten doen dan kan dat uiteraard tegen een kleine meerprijs.

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen