Een zakelijk telefoonabonnement op jouw manier

Een zakelijk telefoonabonnement op jouw manier
Rate this post

Zakelijk bellen doe je op jouw manier. Jij moet je niet aanpassen aan de mogelijkheden die jouw zakelijk telefoonabonnement biedt maar jouw telefoonabonnement moet zich aanpassen aan jouw wensen. Daarom hebben wij enkele combinaties van verschillende zakelijke abonnementsvormen voor jou op een rijtje gezet.

Zakelijk telefoonabonnement voor ZZP

Zzp’ers zijn veel op verschillende locaties aan het werk en is het daarom erg prettig om een telefoonabonnement te hebben die met jou meebeweegt. De Flex exensie zorgt hiervoor. Zo kan je eenvoudig bellen via de Unite Phone waarmee je kan bellen en gebeld worden via je desktop en deze combineren met andere apparaten. Het is namelijk mogelijk om via een flex gebruiker jouw vaste telefoon én mobiele telefoon én je desktop te combineren. Je kan dan je vaste telefoonnummer en je mobiele telefoonnummer op alle apparaten gebruiken. Bellen en gebeld worden doe je op het apparaat dat jij nodig hebt op het moment dat het jou uitkomt.

 

Ja, dat wil ik

Zakelijk abonnement zzp

Zakelijk telefoon abonnement Sim-Only VaMo

Een Sim Only met VaMo wil zeggen dat jij een volledige integratie krijgt met onze telefooncentrale. Jij krijgt de mogelijkheid om jouw zakelijke telefoonabonnement met Sim Only optimaal in te zetten. Zo kan je bellen en gebeld worden over het vaste telefoonnummer en meer dan 75+ functies van onze telefooncentrale gebruiken. Wat denk je van het opnemen van gesprekken? Of misschien wil je een keuzemenu op je mobiel of gewoon vanaf je mobiel gesprekken doorverbinden met een collega. Al deze mogelijkheden en nog veel meer krijg je met onze VaMo-oplossing.

Wil je meer weten hierover neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Bekijk VaMo simkaarten

 

De voordelen van een zakelijk flex telefoonabonnement

Een enorm voordeel van een zakelijk flex abonnement is dat je op verschillende apparaten via een intern nummer te bereiken bent. Je collega’s hoeven dus niet meer te onthouden op welk apparaat of nummer ze jou moeten bellen. Ze bellen gewoon je vaste intern nummer en jij beslist op welk apparaat jij op dat moment het gesprek opneemt.

Nog een ander groot voordeel is dat je verschillende nummers vanaf elk apparaat kunt gebruiken. Zo kan je zelfs ook oproepen van je 06-nummer ontvangen op je desktop of vaste telefoon terwijl je tegelijkertijd belt via een vast nummer op je gsm. Jij hebt dus volledig zelf de touwtjes in handen en bepaal jij hoe je bereikbaar wilt zijn.

Om nog enkele voorbeelden op te sommem krijg je eigenlijk gewoon een enorm breed scala aan unieke mogelijkheden zoals videobellen, wachtrij beheer en nog ruim 75+ andere functies waarmee je jouw bedrijf kunt professionaliseren. Gebruik het VOIPZeker platform als kompas naar een succesvolle bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over onze zakelijke VoIP abonnementen? Bel ons op via 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen