Bereid je VoIP telefonie voor op Pinksteren

Bereid je VoIP telefonie voor op Pinksteren
Rate this post

Pinksteren 2021 staat voor de deur, wat betekent dat de meeste bedrijven maandag met Pinksteren gesloten zullen zijn of te maken hebben met gewijzigde “Pinksteren openingstijden”.  Bereid jouw VoIP telefonie dus voor op een vrije dag en stel dit vóór het weekend in.

 

Wat betekent Pinksteren?


Pinksteren
 is een christelijk feest waarbij de gelovigen vieren dat zij de Heilige Geest ontvangen. Pinksteren wordt 50 dagen na Pasen gevierd, wat is afgeleid van het Griekse woord pentekosté, dat letterlijk 50 betekent. Het herdenkt de neerdaling van de Heilige Geest op de apostelen en andere volgelingen van Jezus Christus terwijl zij in Jeruzalem waren om het Wekenfeest te vieren.

Met Pinksteren gesloten?

Vandaag de dag om je openingstijden bij te werken en je klanten met een melding op de hoogte te brengen of zelfs een (individuele) voicemail bij te werken om je klanten te laten weten dat je met Pinksteren gesloten bent. Ben je wél telefonisch bereikbaar? Dan verandert er niets of stel je in één handomdraai een doorschakeling in naar een storingsdienst of collega.

Deze wijzigingen voer je eenvoudig door vanuit je eigen Unite telefooncentrale omgeving. Hier stel je je aangepaste openingstijden Pinksteren 2021 in of geef je aan dat je met Pinksteren gesloten bent. Jij krijgt alle vrijheid om dit eenvoudig te beheren.

Openingstijden Pinksteren gesloten melding

Met de functie “Meldingen” groet je klanten telefonisch met een welkomstbericht en belangrijke informatie, zoals je openingstijden of een gesloten melding. In de meeste gevallen wil je natuurlijk dat je ingesproken melding persoonlijk maar kort is. Via het belplan in jouw eigen Unite telefooncentrale kun je daarom realtime meldingen inspreken en je wijziging binnen 1 minuut doorvoeren. Je hebt alleen een laptop/desktop nodig met een (ingebouwde) microfoon.

Neem rustig de tijd om je bericht “Met Pinksteren gesloten” in te spreken om jouw klanten zo helder mogelijk te informeren. Wens jouw klanten een fijn Pinksterweekend zodat ze zich welkom voelen. Tip: Bekijk onze professionele stemartiesten om je berichten in te laten spreken.

Openingstijden Pinksteren gesloten

Tijdschema wijzigen

Vergeet niet om je openingstijden te wijzigen in het tabblad “tijdschema’s”. In dit tabblad vind je een overzicht van jouw openingstijden en feestdagen. Wijzig eenvoudig een bestaande tijdschema of voeg een nieuwe toe.

  1. Geef je (nieuwe) tijdschema een naam (Bijvoorbeeld: Openingstijden Pinksteren 2021 of Pinksteren gesloten 2021)
  2. Selecteer je tijdzone (standaard is Europa/Amsterdam)
  3. Selecteer “Eenmalig tijdschema” of “Herhalend tijdschema”. Vul hier je start datum + eind datum en de starttijd + eindtijd in
  4. Voeg in je belplan een “conditie” toe en plaats deze achter openingstijden en verbind deze. Selecteer “Pinksteren gesloten 2021”

Nieuw: Automatische feestdagen tijdschema’s

Als bedrijf ben je enorm druk en wil je je focussen op je eigen business. Met gemak als uitgangspunt heeft VOIPZeker daarom een nieuwe functie Automatische feestdagen tijdschema’s toegevoegd aan de bestaande tijdschema’s. Wij hebben namelijk alle nationale feestdagen van de komende jaren al voor je klaargezet in een kant-en-klaar tijdschema. Dat betekent dat je ieder jaar standaard de melding “Openingstijden Pinksteren gesloten” krijgt en telefonisch niet bereikbaar bent. Uiteraard i.c.m. een zakelijke voicemail.

Voeg eenvoudig “feestdagen 2021” toe aan je belplan en voilà, je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je vergeet om handmatig een gesloten melding in te stellen. Nu is de Unite telefooncentrale natuurlijk juist ontwikkeld zodat je alle wijzigingen binnen 1 minuut kunt doorvoeren zonder enige IT-kennis te hebben, maar het kan dus nóg eenvoudiger.

Ja, ik wil klant worden

Wil je ook gebruikmaken van deze unieke telefooncentrale functies, maar ben je nog geen VOIPZeker klant? Stel nu direct je VoIP telefonie online samen. Meer vragen? Bel ons op 088 066 0550 of stuur ons een e-mail met jouw wensen.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen