Een 088 nummer aanvragen via VOIPZeker

Een 088 nummer aanvragen via VOIPZeker
5/5 - (1 vote)

Voor iedere onderneming is het van levensbelang om goed bereikbaar te zijn. Een goed werkende online telefooncentrale van VoIP met een goed uitgewerkt belplan gaan hand in hand, maar vergeet niet jouw telefoonnummers waarop de klant jou kan bereiken. Ondernemingen die landelijk opereren kiezen daarom voor een 085- of een 088 nummer blok. VOIPZeker krijgt veel 088 nummer aanvragen binnen en legt daarom uit wat een 088 nummer, hoe je deze kunt optimaliseren en hoe je deze kunt aanvragen.

Wat is een 085- en 088 nummer?

Een 085-en 088 nummer is een zakelijk telefoonnummer dat niet regio gebonden is, zoals bijvoorbeeld een 020-nummer van de omgeving Amsterdam. De klant kan aan de hand van jouw nummer niet herleiden waar jouw onderneming gevestigd is. Dit geeft jouw organisatie een landelijke uitstraling waardoor je nóg professioneler overkomt. Een 085- en een 088 nummer is ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende regio’s.

Een groot voordeel van zakelijke 088 telefoonnummers is dat vestigingen moeiteloos met elkaar kunnen communiceren en de maandelijkse telefoonkosten flink kunnen reduceren. Daarnaast kunnen klanten zonder enige moeite één specifieke werknemer, bijvoorbeeld een accountmanager, rechtstreeks bereiken waardoor de klanttevredenheid omhoog gaat en je als bedrijf ‘optimaal’ bereikbaar bent.

Een paar voordelen van een 088 nummer blok:

 Een grote onderneming met meerdere vestigingen oogt als één geheel
 Medewerkers met een 088 nummer zijn direct en eenvoudig bereikbaar voor collega’s en klanten
 Jouw klantenservice of helpdesk is overal bereikbaar en kan vanuit meerdere locaties opereren
 Wanneer jouw onderneming verhuist, hoef je geen andere telefoonnummers aan te vragen
 Kosten reducerend = winstgevend

 

Optimaal bereikbaar 088 nummer aanvragen - VOIPZeker


Optimaal bereikbaar door combineren van functionaliteiten


Met VoIP van VOIPZeker ben je altijd en overal bereikbaar, maar is er een groot verschil tussen altijd- en optimaal bereikbaar zijn. Wil je optimaal bereikbaar zijn, combineer dan onze functionaliteiten in jouw online telefooncentrale en maak een goed functionerende belplan aan. Zo kun je een 088 nummer combineren met een belgroep en specifiek aangeven bij welke afdeling of personen de telefoon over gaat. Denk hierbij aan een groep sales medewerkers of een support afdeling. Je kunt een 088 nummer nóg slimmer combineren door een dynamische of variabele optie in te stellen. Je kunt ervoor zorgen dat de groep met toestellen wisselt, zodat er op verschillende dagen en momenten andere toestellen overgaan. Handig wanneer je met parttimers of wisseldiensten werkt!

Een 088-nummer aanvragen


Hoewel een 085- en een 088 nummer allebei regio vrije telefoonnummers zijn, is er één groot verschil. Zoals wij in onze blog over 085-nummers hebben uitgelegd kunnen bedrijven een 085 nummer per stuk of per nummerblok van 10 of 100 afnemen. Een zakelijk 088 nummer aanvragen kan daarentegen alleen in een nummerblok vanaf 100 stuks. Dit betekent dat je 100 opeenvolgende zakelijke telefoonnummers krijgt. Er zijn ook nummerblokken van 1.000 of zelfs 10.000 nummers beschikbaar.

Je moet een 088 nummer blok eerst aanvragen via de ACM (Autoriteit Consument & Markt) en deze na goedkeuring door ons laten activeren. Bij het aanvragen van een nummerblok ben je verplicht de stappen van de ACM te volgen, zoals het aanleveren van een machtiging en aanleveren van een overzicht van de medewerkers. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice en vraag naar de kosten en mogelijkheden.

Heb je één of een paar zakelijke telefoonnummers nodig, dan raden wij aan te kiezen voor een 085-nummer. Wij zijn de enige VoIP provider van Nederland waarbij je zelf telefoonnummers kunt uitkiezen. Klik hier om 085- en regio telefoonnummers zelf uit te kiezen. Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over een 088 nummer aanvragen neem je contact op met onze experts via 088 – 066 0550 of via verkoop@voipzeker.nl. Wij berekenen vrijblijvend de kosten uit en kunnen een *gratis offerte opsturen.

ACM 088 blok aanvragen 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen