Black Friday bij VOIPZeker

Rate this post

Black Friday bij VOIPZeker

Scherpe aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen? Dat is uiteraard altijd fijn, maar met Black Friday wordt er altijd extra groot uitgepakt. Dit jaar zal Black Friday plaatsvinden op 23 november. Maar wat is Black Friday eigenlijk en waar komt het vandaan?

Bijna iedereen heeft het wel eens gehoord: Black Friday oftewel ‘’Zwarte Vrijdag’’ op zijn Nederlands. Maar niet iedereen kent de exacte betekenis en afkomst ervan. Black Friday is een Amerikaanse traditie waarbij het jagen op scherpe aanbiedingen centraal staat. De Black Friday vindt plaats op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Traditiegetrouw beginnen veel Amerikanen dan met hun inkopen voor de kerst. Meestal hebben ze ook een extra dagje vrij om uitgebreid hun kerstinkopen te kunnen doen. Daarom bieden veel winkeliers en webshops exclusieve kortingen aan.

In Nederland heeft deze Amerikaanse feestdag flink aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlanders raken bekend met en kijken uit naar de Black Friday, daarom dat wij als VOIPZeker onze klanten ook graag willen blij maken!

VOIPZeker Black Friday = 10% korting op al je VoIP hardware!

Goed en juist apparatuur is erg belangrijk voor VoIP gebruikers. Daarom dat wij tijdens Black Friday korting geven op onze VoIP toestellen en hardware apparatuur. Je krijgt maar liefst 10% korting op je aankoop! Welke producten vallen allemaal hier onder:

  • Vaste VoIP toestellen van merken zoals Grandstream, Cisco & Gigaset
  • Netwerk accessoires zoals VoIP modems, routers en switches
  • Inbouw en opbouw intercoms van Robin, Grandstream & 2N Helios
  • Diverse accessoires zoals bedrade – of draadloze headsets, VoIP Gateways, bekabeling accessoires etc…
  • En nog veel meer…!

Let op: 10% korting alleen geldig op Vrijdag 23 November!

Toe aan nieuwe VoIP apparatuur OF gewoon gek op koopjes?

Nog heel even geduld. Ongeveer over een maand is het zo ver om met korting je VoIP toestellen en hardware aan te schaffen! Waarom zijn we er zo vroeg bij en publiceren wij deze blog nu al? Nou simpel, omdat wij jou graag de tijd willen geven om goed te oriënteren over je aankoop zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. In onze webshop kun je het hele aanbod bekijken! Houd onze website en sociale media kanalen goed in de gaten zodat je deze aanbieding niet mist!

Pre-sale: voor als je haast hebt!

Kan je niet wachten tot 23 november? Profiteer dan vanaf 1 november 2018 van onze pre-sale actie! Wanneer je de code ”presale” na het plaatsen van je bestelling per mail of telefonisch aan ons doorgeeft, krijg je direct 5% cashback!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen