Bedrijven haastig op zoek naar vervanger van ISDN

Rate this post

Bedrijven haastig op zoek naar vervanger van ISDN

Niet gek, aangezien het bekend is geworden dat ISDN per 01-09-2019 zal stoppen. Dat betekent dat de meeste bedrijven druk opzoek zijn naar een vervanger. Maar hoe kun jij nou weten wat de beste vervanging is voor jouw ISDN telefonie?

VoIP telefonie wordt aangeprezen als het beste alternatief. Niet raar, aangezien VoIP telefonie ook het enige alternatief is voor ISDN telefonie. Gelukkig brengt zo een – uiteindelijk verplichte – overstap heel wat voordelen met zich mee doordat VoIP telefonie talloze functies en mogelijkheden kent.

ISDN gebruikers hoeven eigenlijk niet erg veel te overwegen. De overstap van ISDN naar VoIP is simpel en snel geregeld, vooral bij VOIPZeker. Wat moet je doen? Niet zo gek veel:

  1. Noteer de telefoonnummers die je wilt behouden
  2. Controleer je internet op snelheid
  3. Bepaal het aantal toestellen die je wilt aansluiten
  4. Geef bovenstaande gegevens door aan de nieuwe provider (lees; VOIPZeker)

Simpel toch? Niets om je druk over te maken. Bij VOIPZeker is het zelfs zo dat je dezelfde dag nog wordt aangesloten. Vandaag besluiten = Vandaag aansluiten! Ook is VOIPZeker een ‘’alles onder 1 dak’’ aanbieder. Zo kun je bij ons terecht voor je telefonie, internet aansluiting, bekabeling en hardware. Wil je ook zorgeloos zakelijk bellen? Neem dan contact met ons op voor gratis advies!

(PS in aanloop naar de Black-Friday hebben we een pre-sale. Dit betekent 5% korting op al je hardware! Lees hier meer over de actie)

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen