Hoe werkt een VoIP voicemail?

Geef bellers de mogelijkheid een zakelijke voicemail in te spreken zodat je deze kunt opvolgen. Word klant en krijg de gratis voicemail.

Zakelijke voicemail

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen

Hoe werkt een zakelijke voicemail?

Wanneer je het hebt over een voicemail denken mensen vaak automatische aan de mobiele telefoon. Ook met zakelijke VoIP telefonie kun je gebruik maken van een zakelijke voicemail, de VoIP voicemail. Er zullen namelijk momenten zijn dat je met andere klanten belt en uiteindelijk oproepen mist, maar dat betekent niet dat je natuurlijk kansen moet missen.

Geef bellers daarom de mogelijkheid om een bericht in te spreken, zodat je deze daarna direct kunt opvolgen. Door jouw klanten naar de antwoordapparaat te verwijzen geef je ze vertrouwen wanneer je terugbelt. Dit toont aan dat klanten belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Het ingesproken bericht wordt direct als mp3-bestand naar je mailbox gestuurd en kun je deze overal kunt beluisteren en archiveren in een CRM-pakket .

VoIP voicemail
Zakelijke voip voicemail

Wat kan je met onze gratis VoIP voicemail?

Je kunt de VoIP voicemail individueel instellen met een slim belplan . Denk hierbij aan inschakelen buiten openingstijden of wanneer de medewerker niet opneemt. Uiteraard kun je de zakelijke voicemail ook organisatie breed instellen, zodat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt.

Wanneer klanten het hoofdnummer bellen kunnen zij bij drukte of gesloten tijden direct de voicemail inspreken. Dit is ook mogelijk wanneer je met verschillende openingstijden op afdelingen werkt om per afdeling een ingesproken bericht in te stellen in het keuzemenu. Ook kun je ervoor kiezen om alleen een informatieve melding af te spelen zonder de mogelijkheid voor het inspreken van een voicemail om klanten door te verwijzen naar de website.

Met de Message Reader als uitbreiding op de functie informeer je een vooraf opgegeven lijst met mensen over de voicemail, tot één van deze de zakelijke voicemail heeft gehoord. Wanneer je klant wordt bij VOIPZeker krijg je de functie gratis, net als ruim 75+ andere functies.

Tegenwoordig draait alles om privacy en een goede bewaking ervan. Er is dus ook een wetgeving die het opnemen van telefoongesprekken regelt. Je mag namelijk niet zomaar gesprekken opnemen. Om een gesprek te mogen opnemen moet je aan de wetgeving voldoen op de website van de “Autoriteit Persoonsgegevens” vind je de actuele regelgeving. Het is zeker een aanrader om dit door te lezen voor je start met het opnemen van gesprekken.

Voordelen zakelijke voicemail

VoIp voicemail
Blije klant

Vandaag starten met bellen