Efficiënter thuiswerken met VoIP telefonie

Tegelijkertijd telefonisch bereikbaar zijn op je vaste telefoon, mobiele telefoon en laptop. Altijd en overal werken wanneer je maar wilt.

thuiswerken met voip

Hoe kan ik thuiswerken met VoIP telefonie?

Flexwerken, thuis werken, telewerken of het nieuwe werken het betekent allemaal dat je niet op kantoor bent. Dat je de laptop meeneemt is nogal normaal maar om nu je vaste telefoon mee te nemen is eigenlijk een beetje raar. Door het gebruik van zakelijke VoIP telefonie hoef je de vaste telefoon niet mee te nemen maar kun je toch overal bellen en gebeld worden met het telefoonnummer van kantoor.

Uiteraard kun je gewoon je vaste telefoon doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer. Maar dit brengt dan weer extra gesprekskosten met zich mee en uitbellen doe je anoniem of met het 06 nummer. Door slim gebruik te maken van een VoIP smartphone app kun je telefoon gesprekken ontvangen en zelfs uitbellen met het bedrijfstelefoonnummer. Je kunt deze app gratis downloaden in de Google Playstore of Apple iTunes. Er zijn verschillende soorten apps die werken met VoIP telefonie. Uiteraard is er ook een Windows versie beschikbaar, dan kun je bellen met je PC/laptop. Je hebt dan nog wel een USB headset nodig

nummerweergave
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen