Efficiëntie van de Message Reader

De Message Reader is speciaal ontwikkeld voor zakelijke telefonie gebruiker en is een aanvulling op de zakelijk VoIP voicemail.

nummerweergave voip instellen

Hoe werkt de message reader van VOIPZeker?

De message reader is speciaal ontwikkeld voor zakelijke VoIP telefonie gebruikers en is een aanvulling op de voicemail. Wat de message reader doet is eigenlijk heel simpel.

Op het moment dat iemand een voicemail heeft ingesproken wordt deze gemaild naar de gebruiker. In het belplan van de message reader kun je een lijst opgeven van telefoonnummers die gebeld moet worden. De message reader belt deze nummers totdat iemand heeft opgenomen of dat ze allemaal hebben opgenomen. Hierna speelt deze de ingesproken voicemail boodschap af. De medewerkers die op de lijst staan kunnen hierop acties uitzetten of de beller terugbellen.

Steeds meer organisaties hebben technische diensten of waakdiensten die 24/7 bereikbaar moeten zijn. Door de message reader slim in te zetten hoef je de medewerker niet direct te storen als hij op dat moment even bezig is. Door in de voicemail aan te geven dat iemand binnen 1 uur wordt terug gebeld geef je de medewerker die dienst heeft de tijd om zijn werkzaamheden af te handelen voordat hij de volgende opdracht aanneemt.

De klant is gerust gesteld en de organisatie is ondank dat er niemand heeft opgenomen toch optimaal bereikbaar.

Message reader
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen