Zakelijke vaste telefonie

Veel bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan vaste belpakketten voor zakelijke telefonie. Via VOIPZeker kun je uit een aantal standaard pakketten kiezen, maar kun je jouw pakket ook geheel zelf samenstellen. Wij hebben al pakketten vanaf €60,– p.m. Voor grootgebruikers hebben we tevens de keuze in vrij bellen binnen Nederland.

Maak je veel gebruik van telefonie in je onderneming en wil je geen verrassingen op je maandelijkse kosten? Sluit dan vaste zakelijke telefonie af zodat je goed kunt incalculeren hoeveel je jaarlijks kwijt bent aan abonnementen. Lees hieronder hoe voordelig zakelijke vaste telefonie is!

Minder kosten met zakelijke vaste telefonie

Meer en meer bedrijven gaan over op VoIP telefonie vanwege de kosten. Flink minder kosten in combinatie met een zakelijke vaste IP telefonie is hun beweegreden. De prijzen van VoIP liggen lager dan bij het traditionele bellen. Daarnaast wordt je bedrijf efficiënter vanwege de talloze mogelijkheden en functionaliteiten van het bellen met VoIP.

In het binnenland naar alle vaste en mobiele nummers bellen voor een vast maandelijks bedrag? Dat kan tegenover onze scherpe tarieven! Bellen naar het buitenland is vaak ook goedkoper omdat met de opkomst en verbetering van het internet er veel providers bestaan die het goedkoop aanbieden. VOIPZeker kan hiermee de beste deals voor het buitenland kiezen waardoor jij nooit te veel betaald. Minder kosten met zakelijke vaste IP telefonie zonder verrassingen op de rekening.

Zakelijke vaste telefonie
hosted telefonie

Hosted telefonie

Is je telefooncentrale afgeschreven of zit je niet te wachten op de investering ervan? Dan zit je goed met zakelijke vaste telefonie met hosted VoIP. Hiermee maak je gebruik van een datacentrale die buiten je bedrijf ligt. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar het onderhoud en ben je goedkoper uit. Je hoeft namelijk zelf niet de serverkosten te betalen; alleen een klein vast bedrag per maand en al je telefoongesprekken gaan via de cloud.

Hosted VoIP zorgt voor een betrouwbare kwaliteit van internet bellen. Wanneer je internetverbinding goed is kun je een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk voeren. De vaste telefonie en het vrij bellen maakt het aantrekkelijk voor zakelijke aangelegenheden.

VOIPZeker groeit met je mee

Bij VOIPZeker maken wij onze diensten schaalbaar. Hiermee bedoelen wij dat je het zakelijke vaste telefonie abonnement ieder moment kunt uitbreiden of inperken. Ook zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar waardoor je veel vrijheid krijgt in het kiezen van je bedrijfscommunicatie.

Op deze manier groeit VOIPZeker met je mee. Zo kun je al met het meeste gekozen medium pakket voor €120,– p.m. uitgebreid telefoneren met 25 gebruikers.

Voor persoonlijk advies over de mogelijkheden van IP telefonie en de zakelijke vaste telefonie neem je contact met een specialist op. Bel naar 088-0660550.

De kracht van zakelijke vaste telefonie

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexibel

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Zorgeloos bellen

Met onze abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bekijk onze abonnementen voor meer informatie.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Plug & Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en meteen bellen. Installatie wordt direct online voor je geregeld.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen