Internationale telefoonnummers

Vergroot je afzetmarkt door klanten in het buitenland te bedienen. Internationale nummers uit meer dan 70 beschikbare landen.

Zakelijke telefoonnummers voip

Internationaal nummer aanvragen

Waarom een internationaal telefoonnummer aanvragen?

Bij VOIPZeker kun je internationale telefoonnummers aanvragen in combinatie met zakelijke VoIP telefonie. Open je een vestiging in het buitenland? Dan kun je voor je zakelijke internationale en nationale telefonie terecht bij VOIPZeker. De buitenlandse vestigingen sluit je aan op 1 portaal waardoor je alles gemakkelijk kunt beheren.

Onderling bellen wordt dan geheel GRATIS. Je betaalt dus geen dure internationale tarieven en blijft verzekerd van een optimale telefoniedienst. Door de inzet van de VOIPZeker telefooncentrale ervaar je grote flexibiliteit en optimale inzetbaarheid.

VoIP nummers uitkiezen

Buitenlands nummer aanvragen

Vul hieronder je contactgegevens in en het land waarvoor jij een buitenlands nummer voor wilt aanvragen. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Natuurlijk mag je ons dan ook meteen bellen op 088 066 0550 voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
2 Internationale telefoonnummers

Buitenlands telefoonnummer in Nederland beantwoorden

Heb jij een callcenter in Nederland of in het buitenland? Dan kan je heel gemakkelijk het buitenlandse nummer beantwoorden als dat nodig is. Zodra een beller naar jouw lokale vestiging in het buitenland belt kan je de centrale zo instellen dat het gesprek in Nederland wordt beantwoord. Andersom kan dit ook.

De beller belt naar het lokale nummer en betaalt het lokale tarief. Inkomende oproepen van deze klanten kosten jou niets extra. Jij kunt instellen dat wanneer bijvoorbeeld je Franse telefoonnummer wordt gebeld dat een collega die vloeiend Frans praat, de telefoon beantwoordt, voor Duitse telefoonnummers weer een andere collega. Kortom een effectieve oplossing voor multinationals.
Blije klant

Vandaag klant worden