VoIP telefonie voor winkels en detailhandel

Met onze VoIP telefonie voor winkels ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Bovendien werk je veel efficiënter tijdens drukke momenten in de winkel.

VOIPZeker VoIP zakelijk
Overzicht

VOIPZeker levert VoIP telefonie voor winkels, die zij winkeliers nodig hebben om een betere klantenservice aan te bieden. Ook verlaag je maandelijkse telefoniekosten en verminder je de werkdruk door klanten direct te verbinden met de juiste collega's en afdelingen.

Voordelen VoIP voor winkels

Dé partner in VoIP telefonie voor winkels

Met onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale ben je beter bereikbaar en werk je efficiënter door functies zoals automatische openingstijden en een keuzemenu. Informeer klanten over vragen zoals garantie en bestellingen en verwijs deze automatisch door naar de website. Laat je adviseren over de beste telefoons, zoals DECT handsets, waardoor werknemers door de hele winkel telefonisch bereikbaar zijn.

 

“Korte lijntjes, daar houd ik van”

Het was voor Erik Hauwert uit Sassenheim even wennen toen hij in september bij VOIPZeker aanklopte voor een VoIP-verbinding voor zijn Etos-zaken.

“Er werd naar me geluisterd, er werd gelijk meegedacht en ik proefde een positieve, proactieve houding. Heel anders dan ik gewend was bij KPN en Telfort. Eigenlijk was ik op dat moment al om.

Lees het hele verhaal (pdf)

Beter bereikbaar voor een betere prijs

In een aantrekkende economie is het ook voor het MKB en winkels heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans om iets te verkopen. Zeker op een drukke koopavond is het belangrijk dat bellers geïnformeerd worden ook als er niemand beschikbaar is om de telefoon aan te nemen.

Heel handig hierbij is de mogelijkheid voor het afspelen van een informatieve boodschap voor bijvoorbeeld openingstijden of lopende acties.

Eén aanspreekpunt

Voor het MKB is betrouwbaarheid van internet en telefonie van levensbelang. Stel je voor dat je als winkelier niet meer kan bellen of pinnen omdat je internetverbinding een storing heeft.

Door het bundelen en aanbieden van internet en VoIP telefonie voor winkels bieden wij meer gemak en bedrijfszekerheid. Ondernemers kunnen zich concentreren op hun bedrijfsvoering en bij storingen heb je maar één aanspreekpunt.

Overstappen op VoIP telefonie

Wil je ook klant worden?

Start met een flexibele, kosteneffectieve en duurzame VoIP oplossing. Direct kosten berekenen en binnen 5 min live. 

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen