Parttime en fulltime vacature 32-40 uur

Medewerker Sales met ambitie

Verkoopmedewerkers opgelet. Ben jij opzoek naar uitdagend en afwisselend werk? Droom jij van je eigen kantoor waarbij je jouw eigen team kunt opbouwen? Dan hebben wij de functie voor jou.

Natuurlijk leren wij jou eerst alles wat jij moet weten om je job goed te kunnen doen.  Na een inwerkperiode weet jij precies wat onze producten inhouden en hoe jij die in elk bedrijf goed kunt toepassen. Jij adviseert bedrijven, brengt offertes uit en volgt deze tot ze getekend retour komen van de klant. Wanneer jij ook maar een kans ziet om een nieuw bedrijf te benaderen en binnen te halen grijp je die.

Omdat wij B2B klanten bedienen door het hele land en soms ook daarbuiten is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift nodig.

Jij komt te werken op onze B2B sales afdeling. Daar motiveren wij elkaar door van elkaars verkooptactieken te leren en samen onze ambities waar te maken door een snelle groei te realiseren.  Door jou skills groeien wij en dat zorgt voor verdere doorgroeimogelijkheden voor jou.  Hierbij krijg je de mogelijkheid jouw eigen sales-team op te zetten. Van ons krijg jij hier veel vrijheid en zelfstandigheid in. 

Wie ben jij? 

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om bedrijven te adviseren en te optimaliseren en graag zelf aan de touwtjes trekt. Iemand met ambitie. Een sales medewerker die zichzelf ontwikkeld en sales tactieken weet eigen te maken om zo leads te benaderen en binnen te halen. Iemand die houdt van adviseren, het leggen van nieuwe contacten en pro-actief te werk gaat. 

Wat ga je doen als sales medewerker?

  • Het zelfstandig benaderen van bedrijven en organisaties
  • Instelleningen en bedrijven adviseren in de juiste (maatwerk) oplossing
  • Maken en opvolgen van offerten op het gebied van telefonie, internet & installatie
  • Ontwikkelen van nieuwe salestactieken en kansen in samenwerking met onze marketing
  • Vertalen van behoefte van de markt naar nieuwe ontwikkelingen

Wat vragen wij van jou?

  • Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Een uitstekende babbel
  • Doorzettingsvermogen, pro-actieve houding en zelfstandigheid
  • Overtuigingskracht
  • Enige IT-kennis is een pré

Wat bieden wij jou?

Een functie tussen 32 en 40 uur in de week met werktijden tussen 08.00 uur – 17.00 uur. Wij bieden een salaris tussen € 2.200,- en € 3.500,- afhankelijk van leeftijd en ervaring op fulltime basis. Je krijgt een laptop en telefoon tot je beschikking en mag gebruikmaken van de bedrijfsauto. Op vrijdag houden wij een borrelmiddag en zodra de omstandigheden het toelaten hebben wij weer bedrijfsuitjes. Je kerstpakket hebben wij alvast gereserveerd voor je. Tot slot werken wij met een jong, professioneel team in een prachtig ruim, licht pand op een centrale locatie waarin jij je eigen kantoor krijgt.

Kom ook bij ons team als Medewerker Sales en start vandaag met een nieuw uitdaging. Wij kijken uit naar jouw motivatiebrief en CV. 

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vragen? Wij bellen jou.

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.