VoIP Zakelijk - bellen via internet

VoIP voor zakelijk gebruik is niet alleen voordelig, maar geeft ook veel mogelijkheden. Met VoIP telefonie kan je bellen via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een datanetwerk in plaats van een telefoonlijn. De kosten/besparingen zijn voor zowel kleine bedrijven als grootverbruikers aantrekkelijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste MKB’s gebruik maken van zakelijke VoIP.
Daarnaast is VoIP telefonie van VOIPZeker flexibel, doordat het meegroeit met je bedrijf. Het maandelijks opzegbare telefonie abonnement kan geheel naar voorkeur worden versteld. Lees verder over de voordelen van het zakelijk gebruik van VoIP.

VoIP telefonie - de voordelen van lagere kosten

Het grootste voordeel van VoIP telefonie is de flinke hap uit de maandelijkse kosten. Gemiddeld gezien liggen de kosten 25% tot 40% lager. Alleen al voor de telefoongesprekken binnen Nederland is het voordeliger om over te stappen op vaste VoIP telefonie, laat staan voor internationale telefonie.

Voor de grotere bedrijven zijn er belbundels. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand, waarmee je vrij kunt bellen naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland. Zo heb je met (vaste) Voice over IP telefonie nooit meer verrassingen op je telefoonrekening. Ook voor het buitenland is VoIP telefonie via VOIPZeker een goedkopere optie. Dit komt door het feit dat wij per land specifieke aanbiedersbedrijven kunnen benaderen en zo de goedkoopste voor jou regelen
Bellen via internet voip

Onze klanten beoordelen ons met een:

2 VoIP zakelijk

Functies van VoIP zakelijk

De functies die bij VoIP zakelijk komen kijken, zijn talrijk. Functionaliteiten zijn altijd al een groot voordeel geweest. Zo is nummerweergave en naamweergave handig voor een bedrijf dat telefonisch zaken doet. Je kunt zelf anoniem met VoIP bellen als de situatie hiernaar vraagt.

Wachtrijen instellen is voor sommige bedrijven noodzakelijk. Met VoIP zakelijk heb je geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken – ideaal voor ondernemingen met een piek in de belmomenten.

Met een Fax to e-mail systeem bespaar je veel kosten op gewone faxapparatuur. Met zakelijke VoIP kun je gemakkelijk faxen ontvangen en verzenden vanaf een mailbox. Je hebt niet eens een faxapparaat nodig! Het fax telefoonnummer wordt simpelweg gekoppeld aan een VoIP account. Ervaar nu de voordelen van zakelijke VoIP telefonie.

Nummerbehoud van zakelijk nummer

Bij het zakelijk gebruik maken van VoIP is nummerbehoud mogelijk. Wanneer je nog niet een zakelijk telefoonnummer hanteert, is het mogelijk er een aan te schaffen. Denk hierbij aan een 085 of een 088 nummer. Voor een landelijk actief bedrijf is een niet-geografisch bedrijfstelefoonnummer (085 of 088 nummer) aan te raden. 

Vrij bellen over internet

Met VoIP zakelijk bel je vrij binnen Nederland dankzij een belbundel. Voor een vast maandelijks bedrag kun je naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland bellen.

De ‘Return on Investment’ wordt snel gehaald bij een overstap naar het zakelijk gebruiken van VoIP, mede door de goedkope installatie. Met een telecomcheck heb je een goede voorbereiding voor zakelijke VoIP.

Zakelijk omgaan met VoIP biedt de oplossing voor budgetteren. Combineer dit met de mobiliteit van het bellen via het internet en je mist nooit meer een belangrijk gesprek. Naar het buitenland bellen is ook goedkoop. Door het ontstaan van een open markt is VOIPZeker in de gelegenheid per land de voordeligste afspraken te maken. Hierdoor geniet je van lage kosten in het binnen- en buitenland met VoIP zakelijk.

VoIP telefonie toestellen en mobiel gebruik

Een zakelijk VoIP toestel zorgt ervoor dat je het maximale uit VoIP telefonie haalt. Met behulp van een app op je smartphone is mobiel gebruik ook mogelijk. Het doorschakelen van inkomende telefoongesprekken naar je mobiel is daardoor mogelijk. VoIP kun je optimaal inzetten met het juiste IP toestel. Wij bieden standaard telefoons, receptietoestellen, headsets en draadloze varianten. De door VOIPZeker gecertificeerde merken zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Deze zijn uitvoerig getest en laten VoIP telefonie voor de volle 100% toe.

Bel daarom direct met een expert via 088-066 0550 en bespreek de zakelijke mogelijkheden van VoIP!

VoIP zakelijk bellen over internet

Ervaar het gemak en kracht van VoIP telefonie

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexibel

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Zorgeloos bellen

Met onze abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bekijk onze abonnementen voor meer informatie.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Plug & Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en meteen bellen. Installatie wordt direct online voor je geregeld.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen