VoIP telefooncentrale

Kies voor de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke VoIP  telefooncentrale van Nederland met ruim 75+ functies.

VoIP telefooncentrale

VoIP telefooncentrale - Vanaf slechts € 13,50

Vrijwel alles staat tegenwoordig in de Cloud. Denk aan werkplekken, servers en databases maar ook de VoIP telefooncentrale. welk veel voordelen met zich brengt. Is dit nog niet het geval in jouw organisatie? Blijf dan even verder lezen en leggen wij je precies uit wat VoIP telefonie inhoud.
Telefonie in de cloud kent verschillende namen zoals VoIP telefonie, VoIP in de cloud, Hosted VoIP, VoIP telefooncentrale in de cloud, Hosted IP-telefonie. Wij bij VOIPZeker noemen het gewoon VoIP telefonie.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Reviews-VOIPZeker
Zakelijk voip nummer

Waarom een VoIP telefooncentrale in de Cloud?

Een VoIP telefooncentrale maakt grote eenmalige investeringen overbodig, je bespaart op de maandelijkse abonnementskosten en gesprekskosten en je krijgt er veel flexibiliteit voor terug.
Je betaalt per gebruiker en daardoor betaal je alleen voor wat je op dat moment nodig hebt. Je kan namelijk simpel vanuit de online portaal zelf het aantal gebruikers beheren. Ook kun je de bereikbaarheid van je bedrijf optimaliseren omdat je meer functionaliteiten krijgt.
Het begint allemaal met een goede inventarisatie van je huidige situatie en je wensen. Dit vertalen we in een zogenaamd belplan. Hiermee bepalen we wanneer welk gesprek door wie wordt afgehandeld. Een perfecte VoIP telefooncentrale die je zelf kunt beheren zonder enige IT-kennis. 

Cloud VoIP telefonie in je VoIP telefooncentrale

Dat de termen telefonie uit de Cloud en VoIP telefonie veel mensen afschrikken komt door de slechte start en introductie van de grote providers. Zowel technisch als administratief waren de grote operators simpelweg niet goed voorbereid om de internet plus bellen pakketten voor thuis aan te bieden en de grote stroom aan orders te kunnen verwerken.
VoIP telefonie nummers uitkiezen
2 VoIP telefooncentrale

Wat heb je nodig om te bellen uit de cloud?

Een online VoIP telefooncentrale bestaat uit een gebruiker, we noemen dit een VoIP account. Je hebt per gebruiker/toestel of werkplek een VoIP account nodig. Uiteraard heb je ook een telefoonnummer nodig zodat je gebeld kunt worden.
Om een gesprek te voeren heb je een VoIP toestel nodig. Een VoIP toestel is eigenlijk een telefoon met een IP ofwel internet aansluiting. IP telefoons werken met een open standaard SIP genoemd. In principe kun je ieder IP toestel gebruiken met VoIP telefonie.

Omdat VoIP telefoons werken met software en regelmatig updates krijgen is er voor gekozen om onze IP telefoons te certificeren. Dit betekent dat de werking van deze toestellen getest is en gegarandeerd wordt. Je hebt een waaier aan mogelijkheden, zoals de ondersteuning voor, meerdere gesprekken, draadloze headsetsreceptie modules en draadloze DECT toestellen.

Onze online VoIP telefooncentrale, genaamd Unite, is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke managementsysteem op de markt. Met het unieke klik & sleep systeem beheer je binnen 1 minuut je belplannen en geniet je van eindeloos veel functies om de bereikbaarheid van je bedrijf te optimaliseren

Blije klant

Direct starten met bellen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen