Efficiënter werken met bedrijfsnaamherkenning

Direct bestaande en onbekende potentiële klanten herkennen. Probeer de premium functie bedrijfsnaamherkenning nu 1 maand gratis uit.

Bedrijfsnaamherkenning voip

Bedrijfsnaamherkenning - Eén maand gratis

Met de nieuwe functie bedrijfsnaamherkenning wordt het telefoonnummer van de onbekende beller omgezet naar een bedrijfsnaam. Het helpt jou om bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten te herkennen. Koude leads worden direct geconverteerd tot warme leads.

Bedrijfsnaamherkenning is ontwikkeld in samenwerking met onze partner SalesFeed en gerealiseerd door een koppeling tussen het telefonieplatform van VOIPZeker en de data van SalesFeed. Hierdoor is het zoeken naar de naam van een bedrijf mogelijk en wordt deze weergegeven op het telefoontoestel zodra deze overgaat.

De functie biedt werknemers de mogelijkheid om te zien welk bedrijf (bedrijfsnaam) belt voordat zij de telefoon aannemen. Hiermee kunnen zij prioriteit geven aan de inspanningen op het gebied van klantenservice, op het moment dat gesprekken binnenkomen.

Probeer de nieuwe functie nu 1 maand gratis uit en ervaar zelf alle geweldige voordelen.

Naamherkenning voip
naamherkenning voip

Vergroot vertrouwen in elk gesprek met bedrijfsnaamherkenning

Probeer nu één maand gratis

Wil je ook de bedrijfsnaam van een inkomende oproep op je beeldscherm weergeven? Als VOIPZeker-klant kun je nu 1 maand lang de nieuwe functie bedrijfsnaamherkenning gratis uitproberen. Via de onderstaande knop log je direct in met jouw account en activeer je de gratis proefperiode binnen 1 minuut.

Ben je nog geen klant en wil jij deze functie ook 1 maand gratis testen? Klik op de onderstaande knop en registreer je direct voor de gratis proefperiode. Naamherkenning voip.

Unite telefooncentrale - Ruim 75+ geweldige functies

Dé meest complete VoIP telefooncentrale van Nederland. Optimale bereikbaarheid voor jouw organisatie. Zonder IT-kennis de productiviteit en communicatie verbeteren in één gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem. 

Naast naamherkenning VoIP heeft onze Unite telefooncentrale 75+ andere geweldige functies om je telefonie meer pit te geven.

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen