Zakelijke telefonie onbeperkt bellen - slechts € 13,50 p.m.

Geweldige zakelijke telefonie voor een geweldige prijs. Nu onbeperkt bellen op vaste telefonie, mobiele telefonie en desktop. Direct geregeld.

Zakelijke telefonie

VoIP telefonie - bellen via internet

Bellen via internet, oftewel internet bellen. Veel mensen hebben gehoord van VoIP telefonie, maar weten niet wat het inhoudt. Simpel gezegd heeft VoIP telefonie een aantal grote voordelen in ten opzichte van het traditionele bellen via een analoge of ISDN lijn. De voordelen van Voice over IP telefonie zijn lagere kosten, flexibiliteit en meer keuze in functies.
 
Steeds meer bedrijven maken de beslissing om van hun huidige telefoonlijnen af te stappen, mede door de snelle ontwikkeling van VoIP telefonie. Ook willen bedrijven geen onderhoudskosten meer voor een telefooncentrale. Hieronder bespreken wij de voordelen van VoIP telefonie, net als de voordelen van VOIPZeker., o

VoIP telefonie - de voordelen van lagere kosten

Het grootste voordeel van VoIP telefonie is de flinke hap uit de maandelijkse kosten. Gemiddeld gezien liggen de kosten 25% tot 40% lager. Alleen al voor de telefoongesprekken binnen Nederland is het voordeliger om over te stappen op vaste VoIP telefonie, laat staan voor internationale telefonie.

Voor de grotere bedrijven zijn er belbundels. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand, waarmee je vrij kunt bellen naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland. Zo heb je met (vaste) Voice over IP telefonie nooit meer verrassingen op je telefoonrekening. Ook voor het buitenland is VoIP telefonie via VOIPZeker een goedkopere optie. Dit komt door het feit dat wij per land specifieke aanbiedersbedrijven kunnen benaderen en zo de goedkoopste voor jou regelen
2 VoIP telefonie bellen via internet
mogelijkheden van voip telefonie

Functies en flexibiliteit van VoIP telefonie

VoIP telefonie biedt een groot aantal functies en een verbetering in flexibiliteit voor het bellen. Omdat de gesprekken via het internet gaan, zijn er geen beperkingen in het aantal gelijktijdige telefoongesprekken. Hierdoor wordt je niet meer beperkt door een ISDN lijn.

Je hoeft niet alleen gebruik te maken van vaste VoIP telefonie. Je kan met een app op je mobiel of pc alsnog gebruik maken van Voice over IP telefonie. Zo mis je nooit meer een belangrijk gesprek vanuit je mobiele (flexibele) werkplek.

De functies van het bellen via het internet zijn talrijk. Enkele voorbeelden zijn een keuzemenu, openingstijden, wachtrijen, dynamische doorschakelingen, voicemail, gespreksopname en meer. Afhankelijk van je bedrijf kunnen ieder van deze een grote toevoeging zijn voor de functionaliteit van je onderneming. 
 
Voor alle functies en uitleg over VoIP telefonie kan je contact opnemen met een expert van VOIPZeker via 088-066 0550.

De benodigdheden bij VoIP telefonie

Er zijn een aantal benodigdheden voor VoIP telefonie. De belangrijkste is een werkende internetverbinding. Aan de hand van de internetsnelheid informeren wij je over de beste opties. Wij hebben diverse toestellen die je kan aanschaffen. Voor elke situatie is er een oplossing. Denk aan IP-toestellen, receptietoestellen, headsets en draadloze varianten.

Overstappen in 2 stappen

Het overstappen naar VoIP telefonie is gemakkelijk. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen wij poolshoogte naar de stand van zaken. Wij meten in hoeverre je bedrijf al klaar is voor de overstap.

Wanneer alles voorbereid is heb je alleen de toestellen nodig. Deze kunnen wij van tevoren met instellingen leveren, zodat je er niets meer aan hoeft te veranderen. We zetten je telefonie zonder onderbreking over, zodat je nooit ‘uit de lucht’ bent. Neem vrijblijvend contact met ons op over VoIP telefonie voor jouw organisatie.

Bellen via internet,

Ervaar het gemak en kracht van VoIP telefonie

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexibel

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Zorgeloos bellen

Met onze abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bekijk onze abonnementen voor meer informatie.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Plug & Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en meteen bellen. Installatie wordt direct online voor je geregeld.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven gebruiken de beste telefoniecentrale van Nederland
Logo 3
Logo 1
Logo 4
VoIP bestellen
Logo 3