Vaste telefonie voor webshops

Geef je webshop een professionele uitstraling met VoIP voor je webshop. Beheer je bereikbaarheid met 75+ functies in je telefooncentrale. Vast en mobiel

Telefonie voor webshop

Onze VoIP telefonie oplossingen voor webshops

Webshops schieten tegenwoordig uit de grond. Als eigenaar van de webshop is belangrijk om een snelle, effectieve en betrouwbare webshop te zijn. Je wilt je onderscheiden en klanten op een vriendelijke manier helpen. Wij leveren VoIP telefonie voor webshops met unieke functies om jou het leven makkelijker te maken. Met een keuzemenu filter je oproepen, zoals vragen over levertijden, retourneren en garanatie. Je kunt de vragen van de klanten eenvoudig beantwoorden met vooraf ingesproken meldingen en kun je openingstijden instellen met slimme doorschakelingen naar je mobiele telefoon.

Door ruim 75 VoIP functies efficiënter werken

Voor een webshop is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en wil je efficiënter werken. Met een keuzemenu straal je meer professionaliteit uit en help je klanten door de juiste informatie te geven over retourneren, producten en bestellingen.

Dankzij professionele telefooncentrale functies ben je als webshop optimaal bereikbaar en werk je overzichtelijk op drukke momenten omdat gesprekken goed worden opgevangen.

Voip voor webshop
Telefonie voor webshop

Vast op Mobiel simkaart

Altijd bereikbaar op kantoor, thuis en onderweg. Met de Vast op Mobiel simkaart koppel je een mobiel- en vast nummer aan één simkaart. Bepaal zelf met welk nummer je uitbelt. Buiten openingstijden liever niet bereikbaar? Schakel oproepen door naar je bedrijfsvoicemail en ontvang ingesproken berichten per e-mail.

Ben je op zoek naar een Vast op Mobiel applicatie op je mobiele telefoon? Bekijk onze gratis Unite Phone App

Voordelen VoIP voor webshop

Betrouwbaar en enorm professioneel

Omdat veel webshops op de zolderkamer beginnen, hebben ze vaak nog geen vaste telefoon. Geef je bedrijf een landelijke en professionele uitstraling met een 085 nummer.

VOIPZeker heeft een unieke service in Nederland waarbij je zelf een mooi VoIP telefoonnummer naar wens uitkiest. Kies het nummer uit, sluit deze af en ga binnen 5 minuten online.

Oplossingen: telefonie voor webshops

Ben jij ook toe aan toekomstbestendige VoIP telefonie oplossingen die jouw bedrijf helpen groeien? Altijd en overal flexibel bereikbaar en eenvoudig beheer van je telefooncentrale.

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen