VoIP telefonie voor verzamelgebouwen

Alle gebruikers en klanten beheren vanuit één overzicht via de krachtigste telefooncentrale van Nederland. Optimaal flexwerken begint nu.

VoIP voor verzamelgebouwen

Dé beste VoIP oplossing voor verzamelgebouwen

Met onze krachtige Unite telefooncentrale beheer je snel en eenvoudig alle klanten in één overzicht. In geval van flexibele kantoorruimtes kunnen wij bij uitzondering maatwerk afspraken maken die aansluiten op je huurcontracten. Onze VoIP oplossingen voor verzamelgebouwen geeft bedrijven de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen flexwerken. Zelfs onderweg!

" VOIPZeker heeft ons veel werk uit handen genomen "

De goede prijs-kwaliteitverhouding gaf voor Kuiper Beleggingen uit Heemstede in 2015 de doorslag om met VOIPZeker in zee te gaan.

Het bedrijf verhuurt in hun hoofdkantoor ruimtes aan derden en dus moest internet en telefonie goed geregeld zijn. Het pakket van VOIPZeker bood uitkomst.

“We zijn nu bijna twee jaar verder en we zijn nog steeds zeer te spreken over de kwaliteit en service van VOIPZeker.”

VoIp in onderwijs
Klantenervaring

VOIPZeker - Betrouwbaar en zekerheid!

Door het bundelen en aanbieden van internet en VoIP telefonie voor bedrijfsgebouwen geef je de huurders meer gemak en bedrijfszekerheid. Ook behoud je als beheerder meer grip op je gehele infrastructuur. Huurders kunnen zich concentreren op hun bedrijfsvoering en bij storingen heb je maar één aanspreekpunt, VOIPZeker.

Voordelen VoIP telefonie verzamelgebouw

Flexibele VoIP telefonie bedrijfsgebouwen

Door de wildgroei van aanbieders van flexibele werkplekken en tijdelijke kantoorruimtes, moet je als verhuurder ook mee in deze flexibiliteit. Op aanvraag kunnen wij bij uitzondering op maat gemaakte afspraken maken die aansluiten op de wensen, zodat verhuurders flexibel kunnen schakelen.

Nummerbehoud

Heb je een zakelijk telefoonnummer die je wilt meeverhuizen naar VOIPZeker? Kies dan voor nummerbehoud en verhuis mee en ga in de meest gevallen binnen één werkdag online. Wij vragen nummerbehoud aan bij je huidige provider en verzorgen de gehele overstap. Bestel ons VoIP abonnement eenvoudig online en geef aan welke zakelijke telefoonnummers je wilt behouden.

Zelfs telefoonnummers uitkiezen

je bent net gestart met je onderneming en opent je eerste kantoor in een verzamelgebouw voor bedrijven. Nu wil je nog bereikbaar zijn met hulp van een geweldige VoIP telefonie oplossing. Je het natuurlijk een zakelijk telefoonnummer nodig, zodat je bereikbaar bent voor je klanten. VOIPZeker is dé enige provider in Nederland waarbij je zelf online telefononummers naar wens kunt uitkiezen. Wij hebben een enorme voorraad regionale nummers en 085 nummers. Bepaal nu zelf de uitstraling van je bedrijf en kies een uniek en mooi VoIP nummer uit.

Blije klant

Telecomcheck aanvragen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen