Vaste telefonie voor het MKB

Altijd en overal bereikbaar met flexibele VoIP telefonie voor MKB. Met één account op je vaste telefoon, mobiel en desktop. 

2 Vaste telefonie voor het MKB

De telecom partner voor het MKB

Met onze krachtige online portaal kun je snel en flexibel je bereikbaarheid verbeteren. Denk hierbij aan een keuzemenu, wachtrij, openingstijden of doorschakeling naar de voicemail bij drukte.

"Het nieuwe telefonie systeem heeft duidelijk meerwaarde "

Bij KVDK Architecten in Noordwijk zijn ze zeer tevreden over het nieuwe systeem dat VOIPZeker heeft ontwikkeld.

“We hebben nu veel meer mogelijkheden en kunnen in onze eigen portal makkelijker dingen aanpassen. Het vernieuwde systeem heeft voor ons duidelijk meerwaarde.”

VoIP telefonie voor MKB
Zakelijke telefonie garage

Beter bereikbaar voor een betere prijs

In een aantrekkende economie is het ook voor het MKB heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans om iets te verkopen.

Heel handig hierbij is het online portaal waar je simpel en snel je bereikbaarheid zelf kunt aanpassen. Denk hierbij aan een flexibele doorschakeling of een aangepaste voicemail bij feestdagen. Dat is de gewenste vaste telefonie voor het MKB.

Voordelen VoIP voor MKB

Flexibele zakelijke telefonie zonder zorgen

Voor het MKB is betrouwbaarheid van internet en telefonie van levensbelang. Stel je voor dat je als winkelier niet meer kan bellen of pinnen omdat je internet verbinding storing heeft.

Door het bundelen en aanbieden van internet en vaste telefonie voor MKB bieden we meer gemak en bedrijfszekerheid. Ondernemers kunnen zich concentreren op hun bedrijfsvoering en bij storingen heb je maar één aanspreekpunt.

Oplossingen vaste telefonie voor MKB

Ben jij ook toe aan toekomstbestendige VoIP telefonie oplossingen die jouw bedrijf helpen groeien? Altijd en overal flexibel bereikbaar en eenvoudig beheer van je telefooncentrale.

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen