VoIP bellen

Via bellen met VoIP voer je een gesprek via het internet. VoIP bellen is zakelijk gezien een goede zet. Je hebt niet meer te maken met een fysieke telefooncentrale en bij een uitbreiding hoef je niet te investeren in nieuwe apparatuur. Via VoIP kun je vrij en goedkoop bellen binnen Nederland en ben je niet gebonden aan een maximum aantal gelijktijdige gesprekken.
 
Met VOIPZeker geniet je van deze voordelen boven traditionele telefonie. Ben je veel onderweg? Dan is bellen met VoIP iets voor jou. Overal waar je verbinding hebt met het internet kan je gebruik maken van hosted VoIP. Je hebt hiervoor geen vast toestel nodig; via een app op je mobiel kan je overal met VoIP bellen.

Bellen met VoIP mogelijkheden

VoIP bellen biedt meer dan gewone telefonie, met name vanwege de vele opties. ISDN of analoog legt het bijvoorbeeld af tegen de mogelijkheid tot een keuzemenu via bellen via VoIP. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van een fysieke telefooncentrale, omdat het via een datacentrale buiten je bedrijf verloopt. Met dit keuzemenu worden bellers begeleid door een ingesproken stem, waardoor zij aan de hand van hun keuzes bij het juiste toestel of de juiste persoon uitkomen.

VoIP bellen biedt de mogelijkheid tot het doorgeven van openingstijden via de telefoon, dynamische doorschakelingen, voicemail en gespreksopname. Voor bedrijven met een piek in het aantal inkomende bellers bestaat tevens de mogelijkheid wachtrijen in te stellen. Zo kun je een professionele belstructuur maken met behulp van de mogelijkheden van bellen met VoIP.

VoIP bellen
mogelijkheden van voip telefonie

VoIP bellen is flexibel

Wat bellen met VoIP zo flexibel maakt, is het feit dat het meegroeit met je onderneming. Zo hoef je geen onnodige apparatuur aan te schaffen wanneer je slechts één toestel gebruikt voor het zakelijk bellen met VoIP. Tevens heb je met bellen via VoIP van VOIPZeker niet meer te maken met lange contracten. Een overzichtelijk, maandelijks opzegbaar abonnement welke je omlaag en omhoog kunt aanpassen.
De functies van het bellen via het internet zijn talrijk. Enkele voorbeelden zijn een keuzemenu, openingstijden, wachtrijen, dynamische doorschakelingen, voicemail, gespreksopname en meer. Afhankelijk van je bedrijf kunnen ieder van deze een grote toevoeging zijn voor de functionaliteit van je onderneming. 
 
Voor alle functies en uitleg over VoIP telefonie kan je contact opnemen met een expert van VOIPZeker via 088-066 0550.

Bellen met VoIP is goedkoper

Het is bewezen: bellen met VoIP is goedkoper. Belkosten van normale telefonie zijn vaak opgebouwd vanuit een starttarief, met daar bovenop kosten per minuut. Voor bellen via VoIP kun je een belbundel afsluiten. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je makkelijk het overzicht behoudt. Alle vaste regionale- en mobiele nummers in Nederland zijn hier bij inbegrepen.

Internationaal is er ook winst te boeken. Vanwege het ontstaan van een open markt heeft VOIPZeker specifieke prijsafspraken per bestemming. Bellen naar het buitenland pakt zodoende soms voordeliger uit dan nationaal bellen. Voor goedkoop en vrij bellen met VoIP sluit je een belbundel af!

Het belplan van VOIPZeker

VOIPZeker helpt je met het instellen voor het bellen met VoIP via een belplan. Hiermee kunnen wij in één oogopslag de behoeften ontdekken.Voor elk persoon of bedrijf hebben wij de juiste toestellen. Denk aan simpele telefoons, headsets, draadloze toestellen en receptietoestellen. De door ons gecertificeerde merken zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Voor deze apparaten kunnen wij bellen via VoIP garanderen. Het overstapplan wat daarop volgt is eenvoudig en snel te doorlopen.

Belplan VoIP bellen

Ervaar het gemak en kracht van VoIP telefonie

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexibel

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Zorgeloos bellen

Met onze abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bekijk onze abonnementen voor meer informatie.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Plug & Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en meteen bellen. Installatie wordt direct online voor je geregeld.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen