Yealink VP59 Video telefoon

 607,65

EAN: 6938818303270 SKU: VP59 Categorieën: , Tags: , ,

Yealink VP59 Video telefoon – excl. voedingsadapter

Yealink VP59 is de Smart Business Video telefoon met Android 7.1 Besturingssysteem, 8 inch multitouch display, 16 SIP accounts, ingebouwde Full HD camera, Bluetooth & WiFi en Yealink Acoustic Shield technologie voor een vlekkeloze communicatie in rumoerige omgevingen. De telefoon is geschikt voor directiekantoren, met geavanceerde telefonie mogelijkheden en betaalbare toegang tot professionele HD Video. De VP59 is bedoeld om de best mogelijke persoonlijke samenwerkingservaring te geven en in kleine ruimtes een videocall te houden.

Bluetooth en WiFi

Verbind de Yealink VP59 via een ethernetkabel met het netwerk of maak gebruik van de ingebouwde WiFi als je de voorkeur geeft aan een draadloze verbinding. Naast WiFi beschikt de Yealink VP59 over Bluetooth 4.2 zodat je bijvoorbeeld een draadloze headset kunt koppelen.

Yealink Acoustic Shield technologie

Met de Yealink VP59 kunt je zelfs in een rumoerige omgeving moeiteloos communiceren. Het toestel beschikt over de Yealink Noise Proof en Acoustic Shield technologie die storende achtergrondgeluiden dempt. Hierdoor klinkt jouw stem altijd helder en ben je goed verstaanbaar voor jouw gesprekspartner. Dankzij de HAC (Hearing Aid Compatible) handset is dit toestel ook geschikt voor personen met een minder goed gehoor. 

Content delen tijdens het gesprek

Met behulp van de Yealink WPP20 (optoneel verkrijgbaar) is het mogelijk om tijdens een gesprek direct content te delen. Je verstuurt de betreffende content (bijvoorbeeld een afbeelding, document of video) met slechts een druk op de knop, waarna jouw gesprekspartner(s) het ook op zijn scherm kunt zien. De Yealink VP59 biedt ook de mogelijkheid om een display aan te sluiten op de HDMI uitgang, zo wordt videovergaderen en samenwerken op afstand eenvoudig en leuker.