Grandstream GXP2135 VoIP telefoon

 86,58

Grandstream GXP2135 VoIP telefoon

De Grandstream GXP2135 VoIP telefoon is een zakelijke telefoon voor intensieve gebruikers. Het toestel is voorzien van maximaal 8 programmeerbare toetsen en 4 SIP accounts, heeft een 2,8″ kleuren LCD scherm, full HD-audio en EHS-support voor Plantronics headsets. De GXP2135 VoIP telefoon is de perfecte keuze voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare IP telefoon met geavanceerde functionaliteit. Het heldere 2,8 inch kleurenscherm (320×240) van de GXP2135 is duidelijk afleesbaar en zorgt voor extra bedieningsgemak, heeft maximaal 32 digitale on-screen speed dial / BLF toetsen. Toestel ondersteunt de snelst mogelijke verbindingssnelheden met dual Gigabit netwerkpoorten, geïntegreerd PoE en bevat ingebouwde Bluetooth voor synchronisatie met mobiele apparaten en Bluetooth-headsets.
De GXP2135 is de perfecte keuze voor zakelijke gebruikers op zoek naar een krachtige en betrouwbare IP telefoon met geavanceerde functionaliteit.

BLF snelkeuzetoetsen

Grandstream GXP2135 vaste telefoon heeft 32 programeerbare (BLF) ‘Busy Lamp Field’ snelkeuzetoetsen. BLF toets geeft aan of een lijn vrij/bezet is door middel van een rood of groen lampje, de gebruiker kan direct zien of de persoon beschikbaar is.

HD geluidskwaliteit

Dankzij de HD audiotechnologie van de Grandstream GXP2135 ervaar je een uitstekende geluidskwaliteit, helder en duidelijk. Daarnaast zit er een speakerfunctie op de telefoon die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor conference calls met maximaal vier personen.

VoIP telefoon met Bluetooth

Bluetooth-connectiviteit van de Grandstream GXP2135 maakt het eenvoudig om een mobiel apparaat of headset met jouw telefoon te verbinden via Bluetooth. De GXP2135 biedt ook EHS (Electronic Hook Switch) ondersteuning voor Plantronics headsets, mogelijkheid om gesprekken aannemen en beeindigen via de headset. Heb je toch de voorkeur aan een bedrade headset, dan kan je deze aansluiten op de RJ9-poort.
Voordelen van Electronic Hook Switch: Het biedt comfort en bewegingsvrijheid, is erg handig aangezien de gebruiker niet meer vlakbij de telefoon hoeft te blijven. Zodra je telefoon over gaat, hoor je dit duidelijk door jouw headset. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je gesprekken ver van jouw bureau kan opnemen en ophangen. Tevens kan je de mute modes en het volume direct via jouw headset beheren.

Netwerk aansluiting

De Grandstream GXP2130 VoIP telefoon beschikt over twee Gigabit netwerkaansluitingen. Dankzij de Gigabit netwerkaansluitingen kan je de Grandstream eenvoudig doorlussen naar een computer zodat je geen aparte netwerkkabel hoeft aan te leggen voor de PC.

De telefoon wordt inclusief voedingsadapter geleverd.