De voordelen van VoIP telefonie

Een zeer geavanceerde telefooncentrale en bereikbaar zijn op 3 apparaten tegelijkertijd zijn voordelen van VoIP telefonie van VOIPZeker.

Overstappen op VoIP telefonie

Wat zijn de voordelen van VoIP telefonie?

Wat zijn de voordelen van VoIP telefonie ?

Hier krijgen we vaak vragen over, en men weet meestal alleen dat VoIP voor kostenbesparing kan zorgen. De kostenbesparing tussen de 25% en 70% is een leuke meevaller maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van VoIP telefonie, de kostenbesparing is alleen het topje van de ijsberg.

Zakelijke VoIP telefonie heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen maar bellen en gebeld worden. Zo is er een hele waslijst aan functies en functionaliteiten welk je onderneming vooruit kunnen helpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om flexibele doorschakelingen in te stellen voor een optimale bereikbaarheid.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Reviews-VOIPZeker
Zakelijk mobiel abonnement

Flink besparen op de telefoonrekening

De gesprekkosten zijn vaak opgebouwd uit een starttarief en de kosten per minuut. Op beide is een grote winst te behalen dit loopt al gauw op tot 40%. Voor grootverbruikers of bedrijven die geen verrassingen willen zijn er ook belbundels.
Dan kun je voor een vast bedrag per maand bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Het voordeel hiervan is dat je dus het hele jaar kan budgetteren en geen verrassingen achteraf hebt op je zakelijke telefoonrekening.
Dan kun je voor een vast bedrag per maand bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Het voordeel hiervan is dat je dus het hele jaar kan budgetteren en geen verrassingen achteraf hebt op je zakelijke telefoonrekening.

Meer functionaliteiten dan een fysieke telefooncentrale

Een verkoper roept altijd dat je meer functionaliteiten krijgt bij een VoIP telefooncentrale. Maar wat is meer en heb je wel meer nodig?
Uit de praktijk weten we dat kleinere bedrijven liefst zo min mogelijk bezig zijn met het inrichten van de telefonie. Als de telefoon het doet is men tevreden. Vaak is men zich niet bewust van hoe de telefonie ofwel bereikbaarheid is ingesteld.
Nummerbehoud vast en mobiel
Meer voordelen van voip telefonie

Locaties clusteren - Zeer eenvoudig beheren

Veel organisaties hebben meerdere locaties en die wil je toch snel en makkelijk kunnen beheren en als het kan ook nog op een voordelige manier. Dat is nog een voordeel van VoIP telefonie van VOIPZeker. Via 1 portal kan je eenvoudig verschillende locaties eenvoudig managen daardoor heb je geen aparte telefoon abonnementen meer dat scheelt geld én tijd.
Alles is direct vanuit een krachtige online portaal beschikbaar, het is alleen een kwestie van instellen of aanpassen. De vraag is dus wat VoIP telefonie voor jouw bedrijf kan betekenen behalve de kosten besparing.

VoIP telefonie is enorm flexibel

Bij traditionele telefonie of ISDN heb je vaak met oude technologie en oude contracten te maken. Het gaat dan om langlopende contracten, waarvan het origineel niet meer vindbaar is, die vaak stilzwijgend verlengd zijn. VoIP telefonie kent deze beperkingen niet omdat je namelijk met maandelijkse contracten altijd direct je abonnement kunt aanpassen, omhoog en omlaag.
VoIP telefonie groeit ook mee met je bedrijf zonder dat je investeringen hoeft te doen. Het enige dat je nodig hebt is een extra VoIP account en een VoIP toestel. Overal waar je internet hebt kun je bellen en gebeld worden met VoIP. Zo ben je dus ook thuis of onderweg bereikbaar op een vast telefoonnummer.
Vraag vrijblijvend advies. Neem contact op met onze klantenservice en laat je gratis adviseren.
Overstappen op VoIP telefonie 2
Blije klant

Direct starten met bellen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen