Zakelijke VoIP telefonie - Maximale service en functies

Mogelijkheden van VoIP telefonie

Met de uitgebreide mogelijkheden van VoIP telefonie kun je precies jouw eigen pakket met functies samenstellen. Of je nu gewoonweg wilt bellen en gebeld worden tegen scherpe prijzen of dat je alles uit de kast wilt halen: VoIP telefonie biedt de mogelijkheden. Door te bellen via het internet ben je niet afhankelijk van een fysieke telefoonlijn en kun je meerdere telefoongesprekken gelijktijdig uitvoeren. Met slechts één telefoonnummer, VoIP toestel, VoIP account en internetverbinding kun je de voordelen ervaren van eindeloze functionaliteiten.

Wat houden deze functies in? Lees hieronder de veelgebruikte opties, zoals voicemail, fax-to-email, dynamische doorschakelingen en keuzemenu’s. Voor advies welke functionaliteiten het beste bij uw onderneming passen bel je met een van onze specialisten over alle mogelijkheden van VoIP telefonie.
Mogelijkheden van VoIP telefonie
klik-en-sleep-belplan (1)

Geavanceerde functie van vaste telefonie - Het belplan

Het belplan is een van de belangrijkste mogelijkheden van VoIP telefonie. Door middel van een belplan wordt uw bedrijf een stuk efficiënter in het omgaan met inkomende gesprekken. Dit komt omdat de bellers begeleid worden in het belproces.

Zo is het mogelijk een keuzemenu op te stellen. Hierin kan de beller keuzes maken, om zodoende nog efficiënter geholpen te worden en bij de juiste persoon van dienst uit te komen. Aan de hand van een vooraf opgenomen stem die keuzes aangeeft komt de beller aan bij diegene die hem/haar het beste kan helpen. Je kunt zo veel gesprekken actief hebben als dat je wilt.

Doorschakelingen zijn belangrijk om ieder inkomend gesprek op te vangen. De mogelijkheden van IP telefonie met het belplan zorgen ervoor dat de inkomende gesprekken worden doorgestuurd naar collega’s die nog niet in gesprek zijn. Wanneer iedereen in gesprek is zijn er altijd nog de wachtrijen met eventuele achtergrondmuziek. Kortom, het belplan van VOIPZeker is precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Altijd en overal bereikbaar

Tegenwoordig wilt iedereen overal en altijd bereikbaar zijn. Gelukkig kan dat met de mogelijkheden van VoIP telefonie. Je telefoonnummer is namelijk niet aan een vaste locatie gebonden. Overal waar je een internetverbinding hebt kun je gebruik maken van VoIP bellen.

Met behulp van een app op je mobiel maak je er een zogenoemde softphone van. Hiermee bel je met je mobiel maar via IP telefonie. Sterker nog, inkomende gesprekken die op een vast toestel aankomen kun je doorverwijzen naar je mobiel. Handig voor als je vaak op weg bent. De mogelijkheden van VoIP telefonie zorgen ervoor dat je altijd en overal bereikbaar ben

Zakelijke vaste telefonie

Voor het bedrijfsleven heeft VoIP telefonie een aantal zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan de functie fax-to-email waarmee je alle faxen laat binnenkomen op je e-mail adres. Omgekeerd werkt het ook, via het internet een fax versturen. Verder kun je zowel met nummerherkenning als anoniem bellen.

Wanneer het gaat om telefoonnummers biedt IP telefonie genoeg keuze. Wil je een regionummer, een 0800 nummer of toch liever een 085 nummer voor je zakelijke uitstraling? Het kan allemaal en nummerbehoud is mogelijk.

Wil je advies over de functionaliteiten en mogelijkheden van VoIP telefonie? Een van onze experts staat je graag te woord. Bel daarom direct naar 088-066 0550 om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden VoIP telefonie

Ervaar het gemak en kracht van VoIP telefonie

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexibel

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Zorgeloos bellen

Met onze abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bekijk onze abonnementen voor meer informatie.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Plug & Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en meteen bellen. Installatie wordt direct online voor je geregeld.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen