Zoeken op telefoonnummer

Vul hieronder het nummer in en achterhaal direct op welk bedrijf deze geregistreerd staat.

Wat is omgekeerd zoeken op telefoonnummer?

Ben je ooit gebeld door een nummer, maar had je geen idee van wie het nummer was?  Dan is omgekeerd zoeken op telefoonnummer de oplossing.

Een nummer omgekeerd zoeken is precies zoals het klinkt: in plaats van een bedrijfsnaam in te voeren en hiermee  hun telefoonnummer te vinden, zoek je op het telefoonnummer om de eigenaar te achterhalen.

VOIPZeker omgekeerd zoeken op nummer is 5 keer gratis te gebruiken. Wordt klant om toegang te krijgen tot onbeperkt zoeken en een integratie met jouw telefonie. 

Omgekeerd zoeken telefoonnummer
Omgekeerd zoeken op telefoonnummer

Omgekeerd telefoonnummer zoeken - Hoe werkt het?

Vul eenvoudig het volledige nummer in waarop je een omgekeerde zoekopdracht wilt uitvoeren en klik op zoeken. Na een moment worden de resultaten weergegeven over de eigenaar.
 
VOIPZeker heeft een directe samenwerking met grote telefoon- en databedrijven. Door alle eigen data van VOIPZeker en de samenwerking met onze partners, kunnen wij realtime API-aanroepen doen om direct de eigenaar van een telefoonnummer te identificeren. 
 
Wist je dat wij hier ook de functie bedrijfsnaamherkenning mee hebben ontwikkeld?

Hoe weet je of de beller een spambellers of bot is?

Identificeer spambellers, bots en telemarketeers:
Vermijd irritante telefoontjes van telemarketeers / bots en voorkom dat je wordt opgelicht.

Onze uitgebreide telefoonnummer database bevat o.a. bedrijfs- en telemarketeernummers om je te helpen bepalen van welk bedrijf het telefoontje dat je ontving daadwerkelijk is

Onze databases verzamelen ook informatie uit een breed scala aan gelicenseerde bronnen die mogelijk niet beschikbaar zijn via standaard zoekopdrachten op internet. Wij gaan vertrouwelijk met informatie om en laten daarom alleen de bedrijfsnaam zien, de eigenaar van het opgegeven nummer voor omgekeerd zoeken.

2 Direct omgekeerd zoeken op telefoonnummer
VoIP vast, mobiel en vaste voip

Vast, mobiel en desktop kopppelen aan 1 gebruiker

Eén revolutionair zakelijk VoIP telefonie platform voor bellen, videobellen, call beheer en vergaderen op je laptop. Onmisbaar voor thuiswerken en modern zaken doen. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Zo ben je altijd en overal bereikbaar voor je klanten. 
Koppel je gebruikers abonnement aan 3 verschillende apparaten zodat je tegelijkertijd bereikbaar bent op alle apparaten. Jij beslist hoe je wilt bellen. Ben je vaak onderweg, gebruik dan onze Unite Phone App en tover je mobiele telefoon om naar een vaste toestel.
Koppel je gebruikers abonnement aan 3 verschillende apparaten zodat je tegelijkertijd bereikbaar bent op alle apparaten. Jij beslist hoe je wilt bellen.
Blije klant

Gratis kosten berekenen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en nummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.