Wat zijn Internationale telefoonnummers

Wil jij een bedrijf openen in het buitenland en een professionele uitstraling creëren? Dan is een internationaal nummer dé perfecte oplossing.

Internationale telefoonnummers

Wat zijn internationale telefoonnummers?

Voor bedrijven die een vestiging in het buitenland hebben en die veel zaken doen in het buitenland kan het heel lucratief zijn om een internationaal telefoonnummer te hebben. Omdat je voor de internationale klanten op een lokaal nummer bereikbaar bent, verlaag je de drempel om contact op te nemen.

Het voordeel van VOIPZeker is dat internationale telefoonnummers in de online telefooncentrale worden opgenomen en je deze eenvoudig kunt beheren vanuit Nederland. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn in het land van van je internationale nummer.

Buitenlands nummer aanvragen
Waarom een 088 nummer kiezen

Waarom internationale telefoonnummers aanvragen?

Heb je zelf een zakelijk internationaal telefoonnummer en/of wil je een bijvoorbeeld een Duits nummer aanvragen? Dat is zo geregeld. Een groot voordeel is dat collega’s in het buitenland onderling gratis bellen naar bijvoorbeeld jouw collega’s in Nederland. Dat is nog eens besparen!

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende internationale nummers, zoals Belgische nummers en Duitse nummers die je kunt aanvragen. VOIPZeker levert telefoonnummers voor meer dan 60 verschillenden landen wereldwijd. De prijs en levertijd verschilt per land. Voor de meeste landen kun je bij ons een buitenlands nummer aanvragen voor slechts €7,50.

Voordelen internationaal nummer

Voorwaarden aanvraag

Voordat wij een buitenlands nummer aanvragen hebben wij documentatie nodig. De vereisten voor het aanvragen van een buitenlands nummer is per land verschillend.

Afhankelijk per land is een vestigingsadres, een KvK-inschrijving of postadres vereist. Neem contact met ons op voor gratis informatie over de mogelijkheden.

Blije klant

Start vandaag met bellen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen