Een mooi Duits telefoonnummer aanvragen

Beheer flexibel je Duitse klanten vanuit Nederland met een Duits telefoonnummer. Alle regio’s beschikbaar voor slechts €7,50.

Duits telefoonnummer aanvragen

Duits telefoonnummer binnen één werkdag actief

Wil je een bedrijf starten in Duitsland en wil je deze klanten optimaal telefonisch bedienen? Dan kan je direct een Duits telefoonnummer aanvragen bij VOIPZeker. Een Duits telefoonnummer geeft jouw bedrijf de gewenste betrouwbare uitstraling. Het maakt communicatie met Duitse klanten bovendien veel eenvoudiger doordat zij niet naar een Nederlands telefoonnummer hoeven te bellen.

Nummerbehoud vast en mobiel
VoIP Duits telefoonnummer

Optimaal bereikbaar vanuit Nederland

Wanneer je klant wordt van VOIPZeker en een Duits telefoonnummer afsluit wordt deze gekoppeld aan je online telefooncentrale. Duitse klanten die bellen naar het Duitse telefoonnummer kunnen direct worden beantwoord vanuit Nederland via een mobiele telefoon, vaste telefoon en laptop.

Nederlandse provider – Omdat de oproepen direct op je toestel binnenkomen betaal je geen extra kosten. Zo verlaag je de drempel voor Duitse klanten om contact met je op te nemen en kan jij alle telefonie onderbrengen bij één Nederlandse provider.

Voorwaarden Duits telefoonnummer aanvragen

Duitsland hanteert strengere maatregelen voor het aanvragen van een Duits nummer. Wij hebben het volgende van je nodig:
Geldige adresbewijzen zijn als volgt:
– Handelsregisterauszug (handelsregister)
– Bescheinigung der Gewerbeanzeige (Bedrijfsregistratie)
– Bedrijfsbelastingdocument geleverd door de lokale overheid, of dat nu de overheid, staat, gemeente is.
Geldige legitimatiebewijzen:
– Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs van elk land (paspoort/nationale identiteitskaart/rijbewijs identiteitskaart). We accepteren leeftijden van 18 jaar en ouder.
– Het identiteitsbewijs moet zijn van de vertegenwoordiger die op de bedrijfsregistratie staat vermeld of het identiteitsbewijs van een gemachtigde vertegenwoordiger, samen met een document dat de gemachtigde vertegenwoordiger aan het bedrijf koppelt.
Duits telefoonnummer
Blije klant

Telefonie samenstellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen