Een mooi Belgisch telefoonnummer aanvragen

Heb je een nieuw Belgisch telefoonnummer nodig en wil je deze beheren vanuit Nederland? Alle regio’s beschikbaar en vaak binnen 1 dag online.

Mooi Belgisch telefoonnummer

Belgisch telefoonnummer binnen één werkdag actief

Waarom een Belgisch telefoonnummer aanvragen?

Ben jij met je bedrijf actief in België of wil je hier een vestiging gaan openen? Dan kun je bij ons direct een Belgisch telefoonnummer aanvragen. Met een regionaal Belgisch telefoonnummer van VOIPZeker ben je nameelijk ook in Nederland bereikbaar voor al jouw Belgische klanten. Wanneer klanten een Belgisch telefoonnummer van jou bellen kun je deze eenvoudig in Nederland beantwoorden. 

Zodra je een nieuw telefoonnummer bij ons aanvraagt komt deze gewoon bij ons en je eigen telefooncentrale te staan. Zo leveren wij nieuwe Belgische telefoonnummers voor elke regio in België en is een nieuw Belgisch telefoonnummer al binnen één werkdag geactiveerd.

Nummerbehoud vast en mobiel
2 Een mooi Belgisch telefoonnummer aanvragen

Voordelen Belgisch telefoonnummer

Met een Belgisch nummer vergroot je de kans dat Belgische klanten en bedrijven contact met jou opnemen. VOIPZeker levert Belgische nummers voor alle regio’s, zoals Brussel, Antwerpen of Luik. Jouw nummer komt in je online telefooncentrale te staan. Belgische klanten die jouw nummer bellen kun je gewoon via de telefoon of laptop beantwoorden in Nederland. Hiervoor betaal je geen extra kosten.

Belgisch nummer slechts €7,50 per maand

VOIPZeker levert nummers voor elke regio in België . Wil je liever een landelijke uitstraling, kies dan voor een Belgisch servicenummer (078). Je hebt al Belgische service- en regio nummers voor €7,50 per maand. Wil je een nieuw nummer aanvragen, vul dan het bovenstaande formulier in. Wij nemen jouw aanvraag direct in behandeling en ben je in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog online.

Voorwaarden Belgisch telefoonnummer aanvragen

Voor het aanvragen van een Belgisch nummer heb je bewijs nodig van inschrijving van jouw bedrijf in België. Wij vragen jou om bewijs van een vestigingsadres in België of een inschrijving in het Belgische handelsregister aan te leveren alsmede de handelsnaam.

Kan jij deze gegevens niet aanleveren? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overzicht prijzen

Belgisch telefoonnummer
Blije klant

Telefonie samenstellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen