Aanvraag en 088 nummer activeren

Geef je bedrijf de gewenste professionele en landelijke uitstraling met 088 telefoonnummer . Laat direct een bestaand 088 nummer activeren.

088 telefoonnummers activeren

Aanvragen 088 nummers

Met 088 bedrijfsnummers krijgen ondernemingen en instellingen de mogelijkheid om de telefoonnummers te gebruiken op alle locaties binnen Nederland. Vraag je een 088 nummerblok aan dan beschik je direct over een 100 nummerblok. De aanvraag en een 088 nummer activeren duurt doorgaans niet langer da 3 weken.

Via VOIPZeker kan je direct 088 telefoonnummers aanvragen. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@voipzeker.nl en wij sturen jou direct de juiste formulieren toe. Voor de aanvraag van een 088 nummer hebben wij een geldige KVK uittreksel nodig, niet ouder dan 3 maanden.

088 nummer activeren

Heb jij rechtstreeks een 088 nummerblok toegekend gekregen van de ACM? Dan kan je de nummers nog niet gebruiken. De nummers moeten eerst door ons kiesbaar gemaakt worden. Hierna kan je pas bellen en gebeld worden.

Laat je bestaande 088 nummerblokken door VOIPZeker direct activeren.

088 telefoonnummers
Waarom een 088 nummer kiezen

088 nummerblok dezelfde werkdag geactiveerd

Wanneer je al een 088 nummerreeks toegekend hebt gekregen, kunnen wij deze dezelfde werkdag voor jou activeren. Stuur de ACM toekenning per e-mail naar verkoop@voipzeker.nl en wij activeren het direct.

De tarieven van een 088 nummer kun je vinden op onze tarieven pagina. Klik op deze link om de 088 nummer tarieven te bekijken.

Overstappen met 088 telefoonnummers

Ben jij al in het bezit van geactiveerde 088 telefoonnummers dan kunnen wij die makkelijk en snel verhuizen zonder enige onderbreking en verlies van nummers.

Overstappen met een 088 nummerblok is heel gemakkelijk. Geef ons jouw gegevens en het 088 nummerblok door en wij verzorgen de rest

Voorwaarden aanvraag

Een 088 telefoonnummer mag je door heel Nederland gebruiken, je bent dus regio onafhankelijk. Tot slot wijzen wij jou nog op een regels op het gebruik ervan.

Blije klant

Start vandaag met bellen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen