Zakelijk 088 netnummer aanvragen

Geef je bedrijf de gewenste professionele en landelijke uitstraling met 088 netnummer aanvragen. Ideaal voor MKB en grote bedrijven.

Mogelijkheden van VoIP telefonie

Voordelen 088 nummer bedrijfsnummer

Een 088 netnummer is niet regio gebonden en zorgt ervoor dat de vestigingsplaats van de organisatie niet af te leiden is aan het telefoonnummer. Een 088 netnummer is geliefd bij grote bedrijven die veel telefoonnummers nodig hebben. Ze zijn alleen afneembaar in nummerblokken van 100 of 1.000 stuks. Handig wanneer veel medewerkers of vestigingen allemaal hun eigen rechtstreekse 088 bedrijfsnummer nodig hebben.

Wat is een 088 nummer?

VoIP nummers uitkiezen

088 netnummer contactformulier

Vraag een offerte aan om een 088 netnummer (blok) te verhuizen of een nieuwe aan te vragen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Review VOIPZeker
088 nummer aanvragen

088 netnummer activeren -
Direct actief

Beschik je al over een blok 088 netnummers dan kunnen wij deze binnen enkele minuten voor je activeren. Een 088 nummerblok dient altijd geactiveerd te worden voor je hiervan gebruik kunt maken. Na activering van de 088 netnummer kun je direct starten met bellen en gebeld worden.
 
Neem je een 085 nummer af, dan kies je voor een enkelvoudig nummer of voor een nummerblok van 10 of 100 telefoonnummers. Deze bestel je i.c.m. minimaal 1 gebruikersaccount.

088 netnummer aanvragen - Nu direct regelen

Bedrijven die graag direct de beschikking hebben over voldoende landelijke 088 nummers vragen een 088 nummerblok aan. Deze 088 netnummers worden altijd uitgegeven in blokken van minimaal 100 stuks.
 
Een 088 nummer aanvragen is eenvoudig en snel in te dienen. Wij ontzorgen bedrijven volledig. Het hele proces wordt geregeld vanaf de aanvraag tot aan het activeren (het kiesbaar maken) van de netnummers. Start vandaag je aanvraag en vul het onderstaande formulier in.
Belplan VoIP bellen
2 088 netnummer aanvragen

Verschil tussen een 085 en 088 bedrijfsnummer

085- en 088 bedrijfsnummers zijn Nederlandse landelijke telefoonnummers die niet gebonden aan een specifieke regio. Beide telefoonnummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt. Organisaties die een landelijke uitstraling willen kiezen voor een 085- of 088 bedrijfsnummer. Maar het wordt ook regelmatig gecombineerd met nationale nummers om zo ook de lokale markt aan te spreken.
 
Wil je meer informatie over een 085 netnummer aanvragen of regionale telefoonnummers? Klik dan op de onderstaande links.

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Blije klant

Direct VoIP samenstellen