Wat is een 085 kengetal?

Een landelijk 085 kengetal biedt veel voordelen voor bedrijven die landelijk opereren. Een telefoonnummer met 085 kengetal geeft jouw bedrijf de gewenste professionele en landelijke uitstraling. 

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

De voordelen van een 085 kengetal

Vooral bedrijven met meerdere locaties in Nederland maken gebruik van een 085-nummer, maar ook kleinere bedrijven en organisaties die een professionele en landelijke uitstraling willen hebben, kiezen voor een 085-nummer.

Het biedt de mogelijkheid om op nationale schaal zaken te doen en klanten te bereiken zonder extra kosten voor de beller. Een 085-nummer is een handige oplossing voor bedrijven die zich willen onderscheiden en de nationale markt willen veroveren.

085 nummer aanvragen

Onbeperkt bellen binnen 5 minuten

Kies een nummer met een 085 kengetal voor €1,00

Een 085 nummer aanvragen zorgt voor een landelijk en betrouwbare uitstraling. Geniet van onbeperkt bellen op 3 apparaten (vast, mobiel en desktop).

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Natuurlijk mag je ons dan ook meteen bellen op 088 066 0550 voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
085 nummer aanvragen voip

Een nieuw nummer met het 085 kengetal slechts € 1,-

Wanneer je klant wordt van VOIPZeker zijn de kosten voor een nieuw nummer met een 085 kengetal slechts €1,00 per maand. 
 
Met onze unieke service kun je direct een mooi 085 nummer uitkiezen en is deze binnen 5 minuten geactiveerd. Neem je een 085 nummer af, dan kies je voor een enkelvoudig nummer of voor een nummerblok van 10 of 100 telefoonnummers. 

Waarom een 085 kengetal?

Vooral bedrijven met meerdere locaties in Nederland maken gebruik van een nummer met 085 kengetal, maar ook kleinere bedrijven en organisaties die een professionele en landelijke uitstraling willen hebben, kiezen voor een 085-nummer.

Het biedt de mogelijkheid om op nationale schaal zaken te doen en klanten te bereiken zonder extra kosten voor de beller. Een 085 nummer is een handige oplossing voor bedrijven die zich willen onderscheiden en de nationale markt willen veroveren.

review-score
Verschil 088 en 085 nummer

Wat is een kengetal?

Met een kengetal wordt verwezen aan een netnummer. Een netnummer is een onderdeel van een nationaal telefoonnummer en wordt gebruikt om een specifieke regio aan te duiden. 
 
In Nederland werd vroeger gesproken van kengetal, wat nog steeds wel eens in de volksmond wordt gebruikt. In België gebruiken ze het woord zonenummer.
Wil je weten over 085 nummers of een nieuw nummerblok aanvragen? Bekijk dan onze pagina’s hieronder.

De oorsprong van een 085 kengetal

Het kengetal 085 is in juli 2006 geïntroduceerd door de Autoriteit Consument en Markt en het Ministerie van Economische Zaken. De vraag naar telefoonnummers die niet gebonden zijn aan een bepaalde stad of regio groeide, mede door de opkomst van internetbellen.
Met de introductie van het 085 kengetal konden bedrijven een landelijk telefoonnummer aanvragen dat niet aan een specifieke locatie was gebonden, zonder dat er extra kosten voor de beller aan verbonden waren.
Wil je meer weten over 085 nummers of hoe je een nieuw nummerblok kunt aanvragen? Bekijk dan onze pagina’s hieronder.
2 085 Kengetal
Blije klant

Een nummer uitkiezen met een 085 kengetal

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.