Voor het ontwerp contract kon alles en leek alles mogelijk

Voor het ontwerp contract kon alles en leek alles mogelijk. Na het tekenen bleek er ineens meer nodig te zijn en werd er voor een aantal meters kabel aanleggen VIJFTIEN HONDERD EURO meer gevraagd! Na protest werd dit later verlaagd naar ongeveer E 350 omdat er dan geen mooie plastic gootjes zouden komen. Wij vonden dit belachelijk. Vervolgens moest er een afkoopsom betaald worden die meer dan het dubbele was van wat wij hadden moeten betalen. Tenslotte wilde de administrateur NIET met ons in discussie. Zeer arrogant. Wij waarschuwen iedereen om niet met dit bedrijf in zee te gaan! Bij ons kunt u meer info aanvragen. Maar het zal wel snel verwijderd worden.

******* Hierbij ons antwoord *******

Wij zijn een open eerlijk en transparant bedrijf en verwijderen reviews niet.

U bent een overeenkomst met ons aangegaan.
Na ondertekening heeft u aangegeven op 2 kamers waar eerder Dect toestellen zouden komen vaste toestellen te willen hebben. U wilde dus de overeenkomst aanpassen/aanvullen.
Aangezien er op deze kamers geen (internet) bekabeling aanwezig is hebben wij hiervoor nogmaals een offerte uitgebracht.
U was vrij om uw leverancier voor deze bekabeling te kiezen. U koos voor ons.
U gaf inderdaad aan dat dit te duur zou worden waarop wij flink hebben gesneden in materiaal en personeelskosten, om zo voordelig mogelijk voor u te maken.

We hebben samen met u een afleverdatum ingepland om de oplevering te starten, op het moment dat wij wilde installeren ziet u ineens af van de opdracht.

Hiervoor zijn nogmaals bij u langs gegaan om dit door te spreken.
Aangezien u na datum oplevering aangeeft van de overeenkomst af te willen is er netjes volgens de algemene voorwaarden een eindafrekening opgesteld.