Gigaset Maxwell 3 VoIP telefoon OP=OP

 102,70

Uitverkocht

Gigaset Maxwell 3 VoIP telefoon

Compacte vormgeving met de juiste functies voor professionele communicatie. De Gigaset Maxwell 3 VoIP telefoon is een krachtige bureautoestel met functies die specifiek zijn toegesneden op zakelijk gebruik. Maxwell 3 bureautelefoon uitgerust met 3.5 inch TFT display ondersteund 4 VoIP accounts, full-HD geluid, headsetaansluiting via EHS/DHSG standaard RJ-9 connector of USB, Power-over-Ethernet (PoE), toetsen voor ‘Niet Storen’, ‘Navigatie’ en oproepstatus en z.v. Alle functies zijn overzichtelijk gegroepeerd rondom de LCD display en dat maakt deze Maxwell-toestel tot de perfecte keuze voor moderne VoIP-communicatie.

Oproepsignaal van alle kanten zichtbaar

Op alle Maxwell-toestellen zit een rode LED die de status van het toestel aangeeft en dat oplicht bij ontvangst van een oproep. Ideaal voor elke kantooromgeving.

Ontworpen op gebruiksgemak

Voorzien van een voet die in drie standen kan worden versteld om het display makkelijk af te lezen en gebruikersprofielen waarmee roulerend personeel snel zijn of haar eigen instellingen kan terugzetten. Maxwell-toestellen zijn ook geschikt voor wandmontage. Maxwell Basic 3 heeft PoE ondersteuning en zit standaard een gigabit switch ingebouwd om het via Ethernet op een PC of Mac aan te sluiten.

BLF-toetsen in drie kleuren

De Maxwell 3 VoIP telefoon beschikt over acht programmeerbaare BLF toetsen. Voor de statusindicatie zijn drie kleuren beschikbaar: rood, groen en geel. De gebruiker kan zelf een kleur toewijzen aan een activiteit, aan een telefoonnummer of aan een bedieningscommando.