Vigor 2135 Gigabit WAN router

 154,70

EAN: 4710484741790 SKU: V2135 Categorieën: , Tag:

Vigor 2135 Gigabit WAN router 4 Gigabit LAN poorten

De DrayTek Vigor 2135 is een perfecte router voor de thuisgebruiker en de klein zakelijke gebruikers die net iets meer willen dan de standaard functionaliteiten. De router beschikt over 4 Gigabit LAN poorten, 1 Gigabit WAN poort, QoS en een ingebouwde firewall. De Vigor 2135 kan direct geplaatst worden achter een glasconverter, kabelmodem of DSL modem van de provider. Vanaf de router is vervolgens het volledige netwerk zelf te beheren. Snel beveiligde VPN verbindingen opbouwen, IPTV kijken waar je maar wilt en uiteraard een hoge doorvoersnelheid in jouw netwerk.

Multiple subnet

De Vigor 2135 beschikt over de mogelijkheid om vier subnetten te creëren, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP toestellen voor VoIP, IP camera’s en recorder en een datanetwerk. Daarnaast kan optioneel nog een netwerk worden ingericht welke door gasten gebruikt kan worden.

Bandbreedte management met QoS

Met Quality of Service (QoS) reserveert de Vigor 2135 altijd voldoende bandbreedte voor uw belangrijkste applicaties. Door aan te geven aan welke poorten of applicaties automatisch voorrang moet worden gegeven, kun je bijvoorbeeld voorkomen dat er vertraging optreedt tijdens VoIP of videogesprekken. Naast QoS is ook het bandbreedteverbruik van iedere gebruiker beheren of de toegang tot bepaalde websites te blokkeren.

IPTV

De Vigor 2135 serie heeft speciaal voor IPTV doeleinden een extra IGMP accelerator ingebouwd. Hierdoor worden IPTV streams met de hoogste prioriteit afgehandeld en wordt packetloss voorkomen. Verder zijn functies als IGMP Proxy en IGMP snooping aanwezig voor IPTV over NAT/routing en RTSP_ALG voor VoD services.