Werk efficiënter DND niet storen functie

Wanneer je niet gestoord wilt worden zet je de DND niet storen functie aan met één druk op de knop. Hang hier een actie aan voor efficiënter werken.

zakelijke telefonie dnd niet storen

Hoe is de Wat is DND / niet storen functie?

DND staat voor do not disturb, oftewel niet storen. Met de gratis niet storen telefoon functie stel je in dat je niet gestoord wilt worden, bijvoorbeeld tijdens het vergaderen of wanneer je op vakantie bent. Met VoIP telefonie van VOIPZeker kun je dus ook gebruik maken van DND.

Wanneer je druk bezig bent met een project of een belangrijke vergadering hebt wil je niet afgeleid of gestoord worden. Door je VoIP telefoon op DND te zetten komen er tijdelijk geen inkomende telefoongesprekken binnen op je telefoon. Simpel gezegd gaat je telefoon niet dus niet meer over.

dnd niet storen zetten
dnd niet storen functie

Hoe je telefoon op niet storen zetten

In de Unite telefooncentrale kun je met de met de niet storen functie (DND) instellen wat de VoIP telefooncentrale moet doen wanneer je telefoon op DND staat. Via de telefoon Je kunt in je belplan bijvoorbeeld een voicemail toevoegen of juist het inkomende gesprek direct doorschakelen naar de receptioniste of een andere collega. Hierdoor krijgt de beller toch iemand aan de lijn en mis je geen belangrijk telefoongesprekken, ondanks dat je telefoon op niet storen staat en niet rinkelt.

De snelste manier om je telefoon op niet storen te zetten is door op de DND-toets van je toestel te klikken. VOIPZeker voorziet alle toestellen van de juiste software en voegt een DND module toe in het display van je telefoon. Enkele merken die wij ondersteunen zijn Cisco, Yealink, Gigaset en Grandstream. Je bent dus altijd één klik verwijderd van de DND functie.

Een andere manier om je toestellen op DND te zetten is door in te loggen op je Unite telefooncentrale en het tabblad Provisioning te kiezen. Hier beheer je eenvoudig alle toestellen van je kantoor en bepaal je welke toestellen actief zijn.

Hoe de DND functie op je telefoon uitzetten?

DND wordt veel gebruikt maar vergeet de gebruiker wel eens om deze uit te zetten. Ze merken op dat ze zelf wel kunnen bellen maar niet telefonisch bereikbaar zijn voor klanten. Onze technische dienst stelt dan vaak vast dat de telefoon op niet storen staat. Wil je geen belangrijke telefoongesprekken missen, controleer dan altijd of de DND functie weer is uitgezet.

dnd functie voip
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen