Wat is een Call me back functie?

Laagdrempelig contact leggen met jouw websitebezoekers via de Call me Back functie. Eenvoudig nummers achterlaten voor terugbellen.

Call me Back functie

Hoe integreer ik een Call me back op de website?

Call me back is dé manier snel een laagdrempelig contact te leggen met jouw websitebezoeker. De integratie van een call me back functie is makkelijk. Je plaatst een Call me back button op je website waarmee de website bezoeker zijn telefoonnummer kan achterlaten.

Op het moment dat de website bezoeker op opslaan klik belt onze centrale eerst jouw telefoon. Zodra jij opneemt belt de centrale naar het ingevoerde telefoonnummer.

Wat heb ik nodig voor de "bel mij terug" functie?

Voor een Call me back (bel mij terug) integratie op jouw website heb je wel een stukje code nodig die je in jouw website implementeert. Dit stukje code ontvang je van onze technici. Op het moment dat jouw webdeveloper dit in de jouw website heeft geïmplementeerd werkt de call me back integratie en ben je makkelijker bereikbaar. De Call me back is een functie van de telefooncentrale van VOIPZeker om dit te laten werken dien je ook over telefonie van VOIPZeker te beschikken.

Wil je gewoon vrijblijvend advies of een offerte? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 088 066 0550 of laat je nummer achter en wij bellen jou terug.

klik en bel
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen