Wat is een Busy Lamp Field?

Zie direct welke medewerkers telefonisch in gesprek zijn en welke beschikbaar zijn om een gesprek aan te nemen. De voordelen van BLF.

Wat is Busy Lamp Field

Wat is Busy Lamp Field?

Een belgroep gebruik je bij VoIP telefonie wanneer je meerdere telefoontoestellen gelijktijdig wilt laten overgaan. Op het moment dat er iemand belt gaan de toestellen die in deze groep geplaatst zijn over. Denk hierbij aan een groep sales medewerkers of een support afdeling. De eerste die het gesprek oppakt krijgt de beller aan de lijn.

De belgroep kan toegepast worden bij alle soorten nummers en doorschakelingen. Je kan dus een groep samenstellen met een combinatie van interne telefoonnummers, interne of externe vaste telefoonnummers en mobiele telefoonnummers

Belgroepen slimmer gebruiken

BLF is gratis voor gebruikers van VoIP telefonie en je kunt deze optie op vrijwel ieder VoIP toestel instellen. Neem dit mee in de keuze van je VoIP toestel want deze optie is heel erg handig.

Voor veel bellers zijn er ook zogenaamde Expansion modules beschikbaar om het aantal knoppen uit te breiden. Ook zijn er complete sets Receptie toestellen beschikbaar waarmee je wel tot 240 BLF knoppen kunt instellen.

klik en bel
088 nummer aanvragen

Dubbele functie voor BLF

Op de Yealink VoIP toestellen hebben deze BLF knoppen zelfs een dubbele functie. Je kunt niet alleen zien of het betreffende VoIP toestel in gesprek is maar je kunt ook direct als snelkeuze dat VoIP toestel bellen. Ook kun je als er een gesprek binnenkomt het gesprek opnemen namens die collega. Dit noemen we Call pick-up.

Wil je gewoon vrijblijvend advies of een offerte? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 088- 066 0550 of laat je nummer achter en wij bellen jou terug.
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen