Wat is een belgroep en wat kan je ermee?

Met de geavanceerde Unite telefooncentrale maak je binnen 1 minuut belgroepen aan. Laat meerdere apparaten tegelijkertijd rinkelen.

Wat is een belgroep

Wat is een belgroep?

Een belgroep gebruik je bij VoIP telefonie wanneer je meerdere telefoontoestellen gelijktijdig wilt laten overgaan. Op het moment dat er iemand belt gaan de toestellen die in deze groep geplaatst zijn over. Denk hierbij aan een groep sales medewerkers of een support afdeling. De eerste die het gesprek oppakt krijgt de beller aan de lijn.

De belgroep kan toegepast worden bij alle soorten nummers en doorschakelingen. Je kan dus een groep samenstellen met een combinatie van interne telefoonnummers, interne of externe vaste telefoonnummers en mobiele telefoonnummers

Belgroepen slimmer gebruiken

De belgroep kan je nog slimmer gebruiken door een dynamische of variabele optie in te stellen. Je kan bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de groep met toestellen die je erin opgenomen hebt op wisselt. Zodat er op verschillende dagen en momenten andere toestellen overgaan. Denk hierbij aan roosters van parttime medewerkers waarbij je kan instellen dat het toestel alleen rinkelt wanneer ze op kantoor zijn.

Wil je meer weten over onze slimme oplossingen bel dan direct met een van onze adviseurs 088 – 066 0550 of laat je nummer achter en wij bellen jou terug.

klik en bel
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen